Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Summer sale! Bij deze winkel scoor je nu een nieuwe fiets met héél veel korting

Aangeboden door Bigline 8 juli 2020
Rijd je al jarenlang rond op een oud barrel dat zijn beste tijd heeft gehad? Zorg dan dat je deze maand een bezoekje brengt aan Bigline. Bij de XL fietsenwinkel is de summer sale begonnen, wat betekent dat je de hele maand juli profiteert van scherpe aanbiedingen op álle fietsen uit het assortiment!

Mocht je Bigline nog niet kennen: in de showroom van maar liefst 6.000 vierkante meter (!) vind je diverse fietsen voor dames, heren én kinderen. Naast reguliere fietsen verkoopt de winkel ook elektrische fietsen.

E-bike voor een mooie prijs

Wat voor fiets je ook zoekt: bij Bigline zit je altijd goed. De Utrechtse winkel verkoopt alle denkbare typen fietsen voor dames, heren en kinderen. Racefietsen, transportfietsen, hybridefietsen, omafietsen, elektrische fietsen… Yup, je vindt ze allemaal hier. Tijdens de summer sale krijg je korting op alle fietsen uit het assortiment. Zelfs e-bikes doen mee aan de actie en zijn in juli te koop vanaf slechts €999,-!

Tekst gaat verder onder de foto

Bigline
Foto: Bigline

Testritje maken?

Als je een mooie fiets hebt gevonden, wil je natuurlijk wel zeker weten dat deze óók lekker rijdt. Gelukkig is ook daaraan gedacht. In de winkel van Bigline is een indoor fietspad aangelegd, zodat je een proefrit kunt maken op je potentiële nieuwe fiets. Handig!

Ook goed om te weten: Bigline heeft altijd 10.000 fietsen op voorraad, waardoor je het model van jouw keuze zo goed als altijd direct kunt meenemen.

Shoppen maar!

Ben je benieuwd naar het assortiment van Bigline én wil je een fiets scoren met korting? Kom dan langs tijdens de summer sale! De uitverkoop duurt de hele maand juli en geldt op alle fietsen. Je bent zeven dagen per week welkom in de showroom van Bigline om een mooie fiets uit te zoeken. De openingstijden van de winkel bekijk je hier. Liever eerst het assortiment online bekijken? Klik dan op de oranje button hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bigline. Meer over Bigline ontdekken?

Bigline

speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

Ambachtsweg 2, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.