Pssst! Tweede kindermenu gratis bij Café du Nord

Aangeboden door Café du Nord 8 augustus 2017

Dure grap hè, die zomervakantie? Wil je wél leuke dingen blijven doen, maar ook een beetje de hand op de knip houden, lees dan vooral verder. Bij Café du Nord ontvang je namelijk bij bestelling van een kindermenu, een tweede kindermenu voor nop! De actie is alleen geldig op weekenddagen. 

Wat je kids voorgeschoteld krijgen bij de nieuwkomer aan de Draaiweg? De droommaaltijd van ieder kind: vissticks of een kroket met huisgemaakte frietjes en appelmoes, natuurlijk. Liever iets gezonds? Dan kun je kiezen voor een halve quiche met salade. En zelf geniet je bijvoorbeeld van kabeljauw en papillot uit de oven, of – als je komt lunchen – een croque met rosbief, kaas en truffelmayonaise. Hier bekijk je de volledige menukaart.

Kinderhoek en speeltuin

Ook fijn: nadat je kleintjes het kindermenu achter de kiezen hebben, kunnen ze zich heerlijk uitleven in de kinderhoek of lekker ravotten in de (omheinde!) speeltuin.

Wat je moet doen om deze fijne korting te pakken? De coupon hieronder laten zien – en dat mag gewoon op je smartphone – is genoeg! Eet smakelijk!

[coupon couponid=”36389″ coupon_align=”cctor_alignnone” name=”Café du Nord – gratis 2e kindermenu”]

Café du Nord cafés

nu gesloten10:00 - 23:00

Draaiweg 22, Utrecht

Bekijk meer:cafés
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Café du Nord en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.