Leuk én romantisch: verras jouw Valentijn met een gratis kaartje

Aangeboden door Shoppingcenter Overvecht 2 februari 2018

Valentijnsdag is dé dag om je vriend/vriendin/lover/buurman/moeder/vader te laten weten dat hij of zij veel voor je betekent. Bijvoorbeeld met een lief kaartje. Komt dat even goed uit, want in Shoppingcenter Overvecht kun je op zaterdag 10 februari van 12.00 tot 16.00 uur een gratis kaartje sturen naar jouw Valentijn.

Op maar liefst drie plekken in het winkelcentrum kun je lieve woorden neerpennen op een kaartje dat je ter plekke uitkiest: op het C&A-plein, in de Versstraat en op het Albert Heijn-plein. Daarna lever je je valentijnskaart in en… de rest wordt voor je geregeld! Je hoeft geen postzegel te kopen of bang te zijn dat je je kaart vergeet te posten, want je kunt hem gewoon achterlaten. Shoppingcenter Overvecht zorgt ervoor dat je kaart op 14 februari op de mat van je Valentijn valt.

Nog veel meer valentijnsverrasingen

Wil jij je lover, familielid of vriend(in) extra in het zonnetje zetten op Valentijnsdag? Lucky you, want bij de winkels in Shoppingcenter Overvecht shop je meteen de leukste cadeaus. Wat dacht je van een wafelijzer waarmee je wafels in de vorm van hartjes maakt (Xenos) of een confetti-kanon vol hartjes (Hema)?

Shoppingcenter Overvecht

winkelcentra

Nu gesloten07:30 - 18:30

Seinedreef 40, Utrecht

Bekijk meer:winkelcentra

adv.