Jouw burger op de kaart bij Pickles en een half jaar gratis eten, kan gewoon!

Door Anne-Meike van den Berg 31 mei 2017

Ben jij dól op burgers en heb je al jaren dat ene briljante burgerrecept in je hoofd? Dit is hét moment om jouw burger met de rest van de wereld te delen! Firma Pickles daagt iedereen uit om de beste burger ooit in te sturen. En ja, daar kan je een half jaar lang gratis eten mee winnen.

Briljante burger

Een knapperig broodje, sla, tomaat, kaas, uitjes en natuurlijk: een burger. Of heb jij een totaal ander idee om een briljante burger te bouwen? Firma Pickles, de burgerbar met een vestiging in Utrecht aan de Drieharingstraat en eentje aan de Biltstraat, is op zoek naar dat éne geniale burgerrecept.

Winnen!

Wordt jouw recept uitgekozen als allerbeste, dan komt jouw burger op de kaart van Firma Pickles te staan én mag je een half jaar lang gratis eten bij de burgerbar. Olee! De tweede prijs is trouwens ook niet mis: een Heinz BBQ Barrel t.w.v €199,-.

Zo doe je mee

Wat je moet doen om kans te maken op deze gigageweldige prijs? Deel een foto van jouw burger op Instagram met #FirmaPicklesburgeractie en stuur een persoonlijk berichtje aan Pickles met daarin een foto van jouw burger, een foto van jouw burger en jezelf én het geheime recept. Meedoen kan tot en met 19 juli.

Firma Pickles Biltstraat restaurants en horeca

nu open16:00 - 22:00

Biltstraat 1

Bekijk meer:restaurants en horeca

Firma Pickles Drieharingstraat restaurants en horeca

nu open12:00 - 00:00

Drieharingstraat 1-3

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie