Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feest! We zijn jarig en verloten heel veel toffe Utrechtse prijzen

Door Janine Guijt 8 september 2019

Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze week drie kaarsjes uitblazen, hoera! Bij verjaardagen horen natuurlijk cadeautjes. Wij vinden het veel leuker om cadeaus uit te delen dan ze te krijgen, dus geven we deze week heel veel fijne prijzen weg: van een chocolade Domtoren tot een avondje borrelen. Hieronder vind je alle winacties op een rijtje.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Bierproeverij met borrelplank

Op Zuid

Winnen: bierproeverij met borrelplank voor twee bij Op Zuid

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze w...

Je zit er heerlijk aan het water én hebt keuze uit meer dan veertig verschillende soorten bier. Jup, NY Style bistro en bar Op Zuid is wat ons betreft een echte aanrader! Je kunt hier lunchen, dineren en borrelen én dus ook een bierproeverij doen. Tijdens zo’n proeverij krijg je vijf verschillende bieren voor je neus om te proeven. Per soort wordt uitgelegd wat de achtergrond is. Ook komt er een goedgevulde borrelplank op tafel met onder andere vleeswaren, kaas, bitterballen en brood.

We mogen iemand blij maken met een bierproeverij plus borrelplank voor twee bij Op Zuid.

Sleutelhanger gemaakt van hout van de Domtoren

Winnen: deze toffe sleutelhanger gemaakt van hout van de Domtoren

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen.  Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze ...

Noest maakt unieke producten van stadshout. Eén van de meest succesvolle producten van het bedrijf? Hun Domtoren-sleutelhanger. Deze heb je vast al eens aan de bos van een stadsgenoot zien bungelen. Ook deze sleutelhangers maakt Tom van Utrechts resthout. Maar vanwege het vijfjarige bestaan van zijn bedrijf heeft hij nu wel een heel bijzondere collectie gemaakt. De vijf sleutelhangers die wij mogen verloten, zijn namelijk gemaakt met hout van de Domtoren zelf!

La Casa de Papel citygame spelen met zes personen

Virtual Reality Escape Room Time

Winnen: La Casa de Papel citygame spelen met zes personen

De winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen.  Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze we...

De citygame die Virtuale Reality Escape Room Time heeft bedacht, is geïnspireerd op de zenuwslopende Netflix-serie La Casa de Papel. Het spel is een combinatie tussen een speurtocht en een escape room, waarbij augmented reality (AR) een rol speelt. Kruip samen met je vrienden in de huid van jullie favoriete personages en maak jullie op voor een spannende tocht door Utrecht. Onderweg los je ingewikkelde raadsels op die el profesor heeft achtergelaten. Het uiteindelijke doel? Achterhalen hoe hij de Koninklijke Spaanse Munt wil beroven…

Omdat we jarig zijn, mogen we iemand blij maken met deelname aan de La Casa de Papel citygame. Als je wint, mag je maximaal vijf vrienden meenemen om het spel mee te spelen.

Diner voor twee bij BUNK

Winnen: een diner voor twee bij BUNK

Deze winactie is gesloten. Meedoen is niet meer mogelijk. Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen de...

Bij BUNK kun je behalve heerlijk slapen óók erg lekker dineren. Op de kaart staan culinaire creaties die de mensen van BUNK zelf omschrijven als ‘herkenbare gerechten uit de wereldkeuken, geserveerd in een kom met een verrassende twist’. Je kunt denken aan gerechten als pho, ceviche met kokos, malse rendang en moussaka uit de oven. Dat klinkt veelbelovend, nietwaar?

Je raadt het al: we mogen een diner bij BUNK weggeven!

De Dom-plank

Winnen: deze Dom (snij)plank van Keck & Lisa

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze w...

Wat ons betreft is Keck & Lisa één van de leukste cadeauwinkels van Utrecht. Naar buiten lopen met lege handen is bijna onmogelijk, want je vindt hier zo ongelofelijk veel moois: van prachtige woonaccessoires tot originele cadeaus. Een van de leukste items is wat ons betreft de Dom-plank: een plank in de vorm van Utrechts trots. Je kunt hem als snijplank gebruiken, maar ook op een mooi plekje zetten, zodat de Dom altijd staat te shinen in jouw huis.

Samen met Keck & Lisa geven we drie Dom-planken weg!

Domtoren van chocolade

Winnen! We mogen een Domtoren van chocolade weggeven

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze w...

We mogen nóg een awesome Domtoren-prijs verloten: een exemplaar van chocolade. De chocolade Domtoren is gemaakt door Martina (of één van haar collega’s), eigenaar van chocolatier Cacao aan de Oudegracht. Vraag Martina wat er nou zo fantastisch is aan chocola en haar ogen gaan glimmen. “Het is zo’n gaaf product, omdat je er ontzettend veel mee kunt. Je kunt er repen, bonbons en fonteinen van maken, maar ook domtorens,” vertelde ze ons eerder.

Pancakes bij Anna Pancakes

anna Pancakes

Winnen: pancakes plus een drankje voor twee bij Anna Pancakes

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze w...

Van Nutella en echte Canadese maple syrup tot hamburgers (!) en hummus: bij Anna Pancakes serveren ze over the top pancakes. De kleine pannenkoekjes die je op je bord krijgt, doen denken aan American pancakes. Ze zijn heerlijk fluffy en kleiner van stuk dan de Nederlandse variant. Naast pancakes kun je hier trouwens ook terecht voor andere gerechten, zoals yoghurt bowls, salades en belegde toast. Lekker!

Omdat we jarig zijn, mogen we iemand blij maken met pancakes en een drankje bij Anna Pancakes. Als je wint, mag je een plus één meenemen.

Borrelen bij Lefebvre’s Liquorbar

Winnen: een heerlijk borrelarrangement bij Lefebvre’s Liquorbar aan de Neude

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen. Indebuurt Utrecht is jarig! We mogen deze w...

Bij de Liquorbar draait het allemaal om – je raadt het al – sterke drank. In samenwerking met de lokale distilleerderij ‘De Pronckheer’ uit Cothen heeft het team van de Liquorbar hun eigen gin en wodka gestookt. Verder vind je er dranken van kleine distilleerderijen en brouwerijen op de kaart. Op een lege maag kun je niet drinken, dus natuurlijk kun je er ook heerlijke happen bestellen. We mogen twee keer twee mensen blij maken met een avondje borrelen bij Lefebvre!

 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.