Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze fietsenwinkel heeft nu mega-uitverkoop (én een toffe winactie die je niet wilt missen)

Aangeboden door Bigline 3 augustus 2020

Rijd je al veel te lang rond op een oud barrel, maar is het nu écht hoog tijd voor een nieuwe fiets? Ga deze zomer dan zeker even langs bij XL-fietsenwinkel Bigline. Van 3 tot en met 31 augustus zijn namelijk de Back to School weken waarin je korting krijgt op héél veel fietsen.

Van tijdloze omafiets tot handige vouwfiets: tijdens de Back to School weken van Bigline krijg je op heel veel fietsen mooie korting. Ook transport- en stadsfietsen doen mee aan de actie. Als jouw kind een nieuwe fiets zoekt, zit er dus geheid een geschikt exemplaar tussen! Ligt de school van jouw kind nét wat verder van huis? Geen probleem, want er zijn ook diverse e-bikes waarvoor deze actie geldt.

Leuke winactie: jouw aankoopbedrag terugkrijgen

Tijdens de Back to School weken krijg je niet alleen korting op fietsen, maar maak je zelfs kans op een gratis fiets! Bigline heeft namelijk een toffe winactie waaraan je kunt meedoen. Als je op Google of Facebook een review achterlaat, kun je het aankoopbedrag van jouw fiets terugwinnen.

Meedoen is simpel. Mail jouw aankoopbewijs, een foto van je fiets en een screenshot van je review naar [email protected] en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze prijs! Heb je naast de hoofdprijs gegrepen? Niet getreurd, want iedereen die meedoet aan deze actie wint iets. Wat je krijgt, blijft nog een verrassing.

Testrondje maken?

Als je een mooie fiets hebt gevonden, wil je natuurlijk wel zeker weten dat deze óók lekker rijdt. Gelukkig is ook daaraan gedacht. In de winkel van Bigline is een indoor fietspad aangelegd, zodat je een proefrit kunt maken op je potentiële nieuwe fiets. Handig!

Ook goed om te weten: Bigline heeft altijd zo’n 10.000 fietsen op voorraad, waardoor je het model van jouw keuze zo goed als altijd direct kunt meenemen.

Tot binnenkort!

Ben je benieuwd naar het assortiment van Bigline én wil je een fiets scoren met korting? Kom dan langs tijdens Back to School weken. De uitverkoop duurt van 3 tot en met 31 augustus en geldt op geselecteerde fietsen. Je bent zeven dagen per week welkom in de showroom van Bigline om een mooie fiets uit te zoeken. Shop je liever online? Geen probleem, want de Back to School weken gelden ook online.

De openingstijden van de winkel bekijk je hier. Liever eerst het assortiment online bekijken? Klik dan op de oranje button hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bigline. Meer over Bigline ontdekken?

Bigline

speciaalzaken

Geopend12:00 - 17:00

Ambachtsweg 2, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.