Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: bij dit all you can eat restaurant eet je de hele zomer met korting

Aangeboden door Wereldsmaken 21 juli 2019

Restaurant Wereldsmaken bestaat deze maand een jaar en dat moet gevierd worden! Daarom profiteer je vanaf nu tot en met 31 augustus 2019 van een scherpe aanbieding. Zin om zonder tijdslimiet onbeperkt te genieten van de lekkerste gerechten, toetjes en dranken? Op naar Wereldsmaken!

Fijne jubileumactie

Kom je deze zomer eten bij all you can eat restaurant Wereldsmaken? Van maandag tot en met donderdag betaal je maar €25,95 per persoon (in plaats van €30,95) voor een avondje dineren, inclusief nagerecht en drankjes (!). Kom je in het weekend, dan betaal je maar €27,95 in plaats van €34,95.

Korting voor de kids

Een avond uit eten bij Wereldsmaken is zeker leuk met het hele gezin, want ook je kinderen krijgen deze zomer korting. Kinderen van drie tot elf jaar eten doordeweeks en in het weekend mee voor slechts €8,95 per persoon. Is je kroost tussen de twaalf en zeventien jaar oud? Dan betaal je €24,95 per persoon.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Wereldsmaken
Foto: Wereldsmaken
Foto: Wereldsmaken
Foto: Wereldsmaken

Drankjes zijn inbegrepen

Het concept van Wereldsmaken is een tikkeltje anders dan je gewend bent van een all you can eat restaurant. Zo geldt er geen tijdslimiet, waardoor je op je gemak kunt natafelen. Ook is bij Wereldsmaken alles bij de prijs inbegrepen: van toetjes tot dranken. Achteraf verrast worden door de rekening zal je hier dus nooit overkomen! Wat je dan wel kunt verwachten? Een enorm buffet en verschillende kookeilanden waar je gerechten van over de hele wereld tegenkomt. Sushi, pasta, pizza en meer; waar je ook zin in hebt, je vindt het hier.

Kom je ook proosten op de eerste verjaardag van Wereldsmaken? Gezellig! Reserveer direct een tafel via de oranje button helemaal onderaan dit artikel.

Lees meer: 

restaurant wereldsmaken

Bij dit all you can eat restaurant eet je zonder tijdslimiet en zijn de drankjes inbegrepen

Wanneer je wat gaat eten bij een all you can eat restaurant, geldt er bijna altijd een tijdslimiet. ...
toetjes wereldsmaken

Dit restaurant heeft een buffet met 30 (!) verschillende toetjes

Mini-crêpes, romige panna cotta, tiramisu: wat voor toetje je ook in gedachten hebt, grote kans dat ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wereldsmaken. Meer over Wereldsmaken ontdekken?

Wereldsmaken

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Proostwetering 80-L, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.