Altijd al op zangles gewild? Bij ZanglesUtrecht krijg je nu 50% korting op een proefles!

Aangeboden door ZanglesUtrecht 6 juni 2017

Zing jij thuis onder de douche de sterren van de hemel en droom je er stiekem van om je zangkunsten een niveau hoger te tillen? Dan ben je bij ZanglesUtrecht aan het juiste adres. 

Na het grote succes in Rotterdam is oprichtster en vocal coach Esther Mooijman nu ook gestart met haar zangschool in Utrecht op de Bemuurde Weerd. “Zodra je zingt voel je dat je beter in je vel gaat zitten, het werkt bijna als een medicijn!”, vertelt Esther. De zangeres gelooft dat iedereen kan leren zingen. Maar, bij de één zal het vlotter gaan dan bij de ander. “Ik geef altijd eerst een proefles om kennis te maken en om de leerling even te horen zingen. Tijdens de proefles hoor ik wat het beginpunt is en hoe muzikaal iemand is.”

Ben je benieuwd naar wat Esther jouw allemaal kan leren en wil je graag een keer een proefles? Dat kan in de maand juni met 50% korting! Klik hier om meteen een proefles aan te vragen en vergeet niet om onderstaande coupon in te leveren.

[coupon couponid=’31908′ name=’ZanglesUtrech’]

ZanglesUtrecht

muziek

nu openHele dag

Bemuurde Weerd O.Z. 13

Bekijk meer:muziek
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door ZanglesUtrecht en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie