Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alleen in september eet je bij dit all you can eat restaurant met flinke korting

Aangeboden door Wereldsmaken 1 september 2019

Lekker nieuws! Bij Wereldsmaken eet je de hele maand september met korting, ter ere van het eenjarig bestaan van het restaurant. Zin om zonder tijdslimiet te genieten van de lekkerste gerechten, toetjes en dranken? Op naar Wereldsmaken!

Een aanbieding waar we blij van worden

Als je in september bij Wereldsmaken komt eten, betaal je van maandag tot en met donderdag slechts €24,95 per persoon (in plaats van €30,95) voor een avondje dineren, inclusief toetjes én drankjes. Van vrijdag tot en met zondag betaal je €27,95 (in plaats van €34,95). Prijzen waar je blij van wordt!

Kom je met je kroost? Kinderen tot en met elf jaar eten mee voor maar €8,95. Zijn je kinderen tussen de twaalf en zeventien jaar, dan betaal je iedere dag €24,95 per kind.

Lekker met de meiden óf het hele gezin

Wereldsmaken doet er in september nóg een schepje bovenop, want op dinsdag, woensdag en donderdag is het helemaal feest. Op dinsdag is het ladies night en krijgen alle dames een speciale ladies drink van het huis. Woensdag is bij Wereldsmaken familiedag. Zijn je kinderen jonger dan twaalf jaar? Dan betaal je slechts €5,50! Per tafel mogen maximaal twee kinderen mee-eten voor de actieprijs, en er moeten minstens twee volwassenen bij zijn.

Lekker bakkie pleur met likeur

Ook op donderdag heeft Wereldsmaken een leuk extraatje, want alle volwassenen krijgen een kop koffie met likeur. Je hebt keuze uit Grand Marnier, Amaretto of Cointreau.

Wil je profiteren van de jubileumactie bij Wereldsmaken? Reserveer dan meteen een tafeltje via de oranje button hieronder!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wereldsmaken. Meer over Wereldsmaken ontdekken?

Wereldsmaken restaurants en horeca

Gesloten16:30 - 22:00

Proostwetering 80-L, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Aanrader! Wij gingen wat eten bij all you can eat restaurant Wereldsmaken

Pizza, sushi, dimsum, vlees, vis, salades... Zo'n beetje ieder gerecht waar je zin in kunt hebben, h...

Dit restaurant heeft een buffet met 30 (!) verschillende toetjes

Bij dit all you can eat restaurant eet je zonder tijdslimiet en zijn de drankjes inbegrepen

7 x dim sum eten in Utrecht

adv.