Utrechtse aanbiedingen: salade voor €1,- en gratis burgers

De leukste aanbiedingen en beste acties in Utrecht zetten we iedere donderdag voor je op een rij. Doe er je voordeel mee!

1 Half jaar lang gratis burgers eten

Foto: Firma Pickles

Ja, je leest het goed: een half jaar lang burgers eten. Dat kan als je meedoet aan de burgeractie van Firma Pickles. Stuur je jouw briljante burgerrecept in, dan komt deze misschien wel op de kaart van de burgerbar te staan én mag je een half jaar lang gratis burgers naar binnen werken. Lees hier alles over de burgeractie.

2 Een salade voor €1,-

Bij Vers Saladebar aan de Nachtegaalstraat krijg je deze week de tweede take-away salade voor maar €1,-. Fijn, want met dit lekkere weer is een frisse salade nét waar je zin in hebt.

3 1+1 gratis op heel veel

Bij Etos geldt nu 1+1 gratis op heel veel producten. Make-up, deo, shampoo, tandpasta, zonnebrand en ga zo maar door. Bekijk hier de Etos-folder.

4 Asperges voor een prikkie

Foto: ANP

Asperges, die moet je eten als het nog kan, nú dus! Wij spotten hele mooie dunne asperges voor een prikkie (€1,50) bij HEMA. Eitje, ham en aardappelpuree erbij en smullen maar! De folder van HEMA bekijk je hier.

5 Biertje?

Foto: ANP

Een koud biertje, daar hebben we tijdens deze zonnige dagen nogal vaak zin in. Bij PLUS scoor je nu 24 blikjes Heineken voor maar €10,74 (dat is 50% korting!). Proost! Bekijk hier de folder van PLUS.

Reageren