Utrechtse aanbiedingen: een minuut winkelen voor nop en gratis naar het museum met je pa

Het is weer tijd voor de wekelijkse koopjesjacht. We speurden in alle hoeken, gaten, folders en schappen en vonden de beste aanbiedingen uit de stad voor je. Doe er je voordeel mee!

1 3,2,1… GO! Een minuut lang gratis winkelen bij Familie van Rijk

Foto: Familie van Rijk

Je leest het goed, bij Familie van Rijk maak je kans op één minuut gratis winkelen. De gelukkige winnaar mag één vriend of vriendin meenemen. Vervolgens krijgen ze elk dertig seconden de tijd om hun mandje vol te stouwen met heerlijke kazen, nootjes, speciaalbier en andere lekkernijen van Familie van Rijk. Om kans te maken hoef je alleen maar je shoppartner-in-spé te taggen onder deze Facebookpost.

2 Papa’s mogen gratis naar Museum Speelklok

Foto: Facebook Museum Speelklok

Jouw vader is een geluksvogel, want komende zondag 18 juni krijgt hij niet alleen cadeaus en ontbijt op bed, maar mag hij ook nog eens gratis naar binnen bij Museum de Speelklok. Volg samen de Vaderdag-rondleiding en geniet van de mooiste en vrolijkste liedjes op de straatorgels en draaiorgels.

3 Voor een spotprijs kennismaken met The 5th

Foto: SocialDeal

Grote kans dat je het mis hebt als je denkt dat je alle plekjes op De Neude inmiddels wel kent. Sinds kort vind je op de eerste verdieping van Stayokay namelijk The 5th, een plek waar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt om te borrelen, eten en te relaxen. En ook niet onbelangrijk: de kaart ziet er érg goed uit. Via SocialDeal kun je de gerechten voor een lekker prijsje proberen. Je kunt kiezen uit een 2-gangenlunch voor maar €8,00 of een 3-gangendiner voor maar €13,25! Je scoort de deal hier.

4 Italiaanse week bij Xenos = 2 +1 gratis op keukengerei en eten

Pizza’s, pasta’s en tiramisu: wie is er niet dol op de Italiaanse keuken? Komende weken kun je je buikje rond eten aan al dit lekkers, want bij Xenos is het 2+1 gratis op Italiaans keukengerei en eten. Je kunt op die manier niet alleen voordelig pastasauzen en pizzamessen scoren, ook met snijplanken, conserveerpotten of een espressomaker kun je de korting pakken.

5 Eet een burger en krijg korting op je bioscoopkaartje

Foto: Beers & Barrels

Burgers eten en naar de film, dat klinkt als een prima besteding van een vrije avond, toch? Dat vinden ze bij Beers en Barrels dus ook. Als je tot 31 augustus een burger komt eten, krijg je voor €10,00 extra twee bioscoopkaartjes, die je kunt inwisselen bij Kinepolis en Wolff bioscopen. Hier lees je meer over deze actie.

6 Zen worden voor nog geen twee tientjes

Foto: SocialDeal

Let op: deze deal is geldig tot en met donderdag 15 juni.

Net als zo’n beetje iedereen ben jij vast ook drukdrukdruk. Dan kan het fijn zijn om de balans eens op te zoeken, bijvoorbeeld door yoga te doen. Via SocialDeal maak je voor een zacht prijsje kennis met deze ontspannende sport. Voor €19,00 koop je namelijk een 5-rittenkaart voor diverse lessen naar keuze. En dat is een korting van bijna 70%! Je koopt de coupon hier. Namasté!

7 Shampoo inslaan bij Kruidvat

Shampoo, typisch zoiets wat je altijd wel kunt gebruiken, dus het is fijn als je het voor een goed prijsje kunt inslaan. En dat kan nu bij Kruidvat, want het is 1+1 gratis op shampoo’s van merken als Guhl, Gliss Kur, Syoss en Swarzkopf. Inslaan, maar!

Reageren