Utrechtse aanbiedingen: met korting op ontdekkingsreis en zonnen voor een habbekrats

Natuurlijk hebben we ook deze week weer voor je gespeurd naar de allerbeste aanbiedingen van Utrecht. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen. En wie wil dat nou niet?

1 Slaapverwekkend goedkoop

Een goede nachtrust is onbetaalbaar, maar helaas moet je voor een comfortabel bed normaal gesproken behoorlijk diep in de buidel tasten. Gelukkig is er nu showroomverkoopuitverkoop bij totaalBED. Dat betekent matrassen, boxsprings en ledikanten met kortingen die oplopen tot vijftig procent.

2 Voor een prikkie op ontdekkingsreis bij DOMunder

Utrecht is jarig en dat is reden voor een kortingsfeestje! De hele maand juni mag je daarom met €2,- of €3,- (voor CJP-pashouders) korting een kijkje nemen ónder het Domplein. Hoe? Door bij het online bestellen van de tickets het geboortejaar van Utrecht in te vullen achter ‘verjaardagstarief’. Tipje: het antwoord verklappen we hier.

3 Derde diner voor de helft van de prijs bij Luc.

Foto: Luc.

Ook Luc. mag deze maand een kaarsje uitblazen. Omdat het restaurant een jaar bestaat krijg je de hele maand juni op maandag tot en met woensdag vijftig procent korting op het derde driegangenmenu van de chef. Eet smakelijk!

4 Smeren maar! Factorkorting op zonnebrand bij Etos

Foto: ANP

Ook al verschuilt de zon zich voorlopig nog even achter de wolken, wij zijn ervan overtuigd dat er dit jaar nog heel wat zonnige zomerdagen aankomen. En daarbij is zonnebrand natuurlijk onmisbaar! Bij Etos scoor je Nivea-zonnebrand met korting die net zo hoog is als de factor die je kiest. Dus ga je voor factor dertig, dan krijg je dertig procent korting, kies je voor factor vijftig, dan ben je vijftig procent goedkoper uit. Bekijk hier de reclamefolder van Etos.

5 Goedkoop genieten in eigen tuin

Parken genoeg in onze mooie stad, maar als je de luxe hebt om vanaf je eigen tuin of balkon van de zon te genieten, is dat natuurlijk helemáál top. Om van jouw terras of balkon een echte relaxplek te maken, heb je natuurlijk wel leuke tuinmeubels nodig. Die scoor je nu met 25 procent korting bij Tuincentrum Overvecht. Enne, de korting geldt ook op parasols, tuinmeubelkussens en partytenten.

6 Zing de sterren van de hemel voor de helft van de prijs

Droom jij van een leven op het podium? Of ben je gewoon benieuwd hoe je met de juiste technieken je zangkunsten naar een hoger niveau tilt? Bij ZanglesUtrecht krijg je deze maand vijftig procent korting op een proefles als je de coupon van indebuurt laat zien. Hier lees je meer.

Reageren