Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Utrechtse aanbiedingen: tweede pizza voor €2,- en meer

Door May-Anne Oltmans 13 juni 2019

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Utrechtse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Utrecht kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Duurzaam ontbijtje voor weinig

Van 15 tot en met 22 juni 2019 is het Duurzame Week in Utrecht. In het kader van dat evenement serveert restaurant Instock van zaterdag 15 tot en met woensdag 19 juni iedere ochtend het Sustainabreakfast. Voor €8,50 krijg je een uitgebreid ontbijt bestaande uit Instock granola met yoghurt en fruit, een vers sapje en een kop koffie of thee. Meer lezen of direct een tafeltje reserveren doe je hier.

Tweede pizza voor €2,- bij New York Pizza

Een aanbieding waar we héél blij van worden! Bij New York Pizza betaal je voor je tweede pizza tijdelijk slechts €2,-! De actie loopt tot en met 18 juni en is geldig bij bezorgen én afhalen. Uit welke pizza’s je kunt kiezen, check je hier.

Studentenkorting bij Eazie

wokken
Foto: Unsplash

Ben je student, dan profiteer je van een hele fijne korting bij Eazie. Download de Knaek-app én neem je studentenpas mee, want dan krijg je 50% korting op je tweede wokmaaltijd. Ideaal als je na college zin hebt in een snelle hap! Hier vind je meer informatie.

Sneakers in de aanbieding bij Kruidvat

Nieuwe sneakers nodig? Haast je dan naar Kruidvat, want tot en met 16 juni 2019 scoor je sneakers met flink wat korting. Je kunt kiezen uit diverse modellen van de merken Converse, Superga en Puma. Meer informatie vind je hier.

Korting op zwemkleding bij Hema

Kan jouw bikini of badpak van vorig jaar écht niet meer? Dan bof je, want bij Hema krijg je nu 25% korting op alle zwemkleding. De aanbieding geldt op bikini’s, badpakken en zwembroeken voor dames, heren en kinderen. Je bekijkt het assortiment in de webshop van Hema of in de winkel.

Nog meer korting

Foto: indebuurt Utrecht

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Utrecht? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.