Utrechtse aanbiedingen: Tony’s Chocolonely met korting en tweede menu gratis bij Restaurant West

Door Janine Guijt 26 oktober 2017

Een nieuwe donderdag betekent: nieuwe aanbiedingen! Wij struinden de stad en het internet voor je af en vonden de scherpste deals uit Utrecht. Speciaal voor jou verzamelden we ze weer in een handig lijstje.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Weggooien is zonde: scoor een Tony’s-reep met korting

Waar je ons héél blij mee maakt? Met een reep Tony’s Chocolonely! Vooral van de variant met zeezout loopt het water ons in de mond, maar eigenlijk zijn alle repen van dit merk ontzettend verrukkelijk. Bij IJs & Zopie zijn ze ook enthousiast over Tony’s. Zo enthousiast dat ze iets te fanatiek hebben ingekocht en nu een flinke lading chocoladeletters over hebben. Alleen maar goed nieuws voor jou (en voor ons), want daarom heeft de ijstent een fijne deal: je scoort hier drie repen (alleen chocoladeletters dus!) voor €7,00. De chocola is nog twee maanden goed, maar zeg nou zelf: dat is méér dan genoeg tijd om die repen weg te werken, toch?

IJs & Zopie ijssalons

nu gesloten10:00 - 22:00

Twijnstraat 79, Utrecht

Bekijk meer:ijssalons

Tweede menu gratis bij Restaurant West

Kun jij ook nooit een gerecht kiezen als je uit eten bent? Bij Restaurant West is dat geen probleem, want hier smul je van sam-sam gerechten. Dat betekent dat je halve gerechtjes bestelt en dus lekker veel kunt proeven. Nu kan dat extra voordelig, want je krijgt het tweede menu voor nop. Je moet dan wel even van tevoren online reserveren via de website van Restaurant West.

Restaurant West cafés

nu gesloten11:00 - 00:00

Vleutenseweg 433, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Herfstfeest bij De Natuurwinkel

Natuurwinkel Utrecht
Foto: Natuurwinkel Utrecht

Een uittip en een kortingstip in één: bij Natuurwinkel Utrecht aan de Nachtegaalstraat vieren ze komend weekend het Herfstfeest van de Natuur. Dat betekent dat je er heel veel fijne koopjes scoort en allerlei lekkers van lokale ondernemers proeft. Kun je pianospelen en heb je er geen problemen mee om dat aan het winkelend publiek te laten horen? Dan mag je je muziektalent showen in ruil voor een cadeaubon. De piano staat al klaar!

Natuurwinkel Utrecht speciaalzaken

nu open08:00 - 19:00

Nachtegaalstraat 51a, Utrecht

Bekijk meer:speciaalzaken

Gratis ketting bij My Jewellery

My Jewellery is typisch zo’n boetiekje waar het onmogelijk lijkt om met lege handen naar buiten te lopen. Komend weekend (28 en 29 oktober) wordt dat helemaal moeilijk, want dan organiseert de winkel een heuse Necklace Party: bij aankoop van twee kettingen krijg je een superhippe disc choker  cadeau. Mocht je denken dat dat een apparaat is dat je oude cd’s vermorzelt, dan zit je er helemaal naast. Nope, een disc choker is een strakke ketting met allemaal gouden of zilveren kleine muntjes. Hier lees je meer over deze aanbieding.

My Jewellery juweliers

nu gesloten10:00 - 18:00

Oudkerkhof 5, Utrecht

Bekijk meer:juweliers

€5,00 gratis Hema-tegoed

Hema is zo’n plek waar je áltijd meer koopt dan je van plan was. Kom je voor sokken, verlaat je de winkel met een fotolijstje, opschrijfboekje en lippenstift (en die sokken vergeet je dan vervolgens te kopen…). Komt dat je bekend voor? Dan word je vast blij van deze kortingsknaller. Je kunt bij Hema nu namelijk een cadeaukaart met een tegoed van €25,00 scoren voor €20,00. Je krijgt dus vijf ekkies gratis Hema-tegoed. Komt wel op, toch?

HEMA Steenweg warenhuizen

nu gesloten09:00 - 19:00

Steenweg 59, Utrecht

Bekijk meer:warenhuizen

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶