Utrechtse aanbiedingen: snoep met korting, joekels van burgers en gratis pizza

Door Janine Guijt 30 november 2017

De beste aanbiedingen en leukste acties uit Utrecht? Die vind je iedere donderdag op indebuurt! Dus, sla je slag en doe er je voordeel mee.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis puntzak met snoep

Bij de Albert Heijn aan het Willem van Noortplein verkopen ze snoep van Happy Sweets. Een bijzonder merk, want het wordt verpakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tot en met 2 december geldt bij het eerdergenoemde AH-filiaal de actie ‘2 halen, 1 betalen’ op alle puntzakken van Happy Sweets. Hier lees je meer.

Albert Heijn Willem van Noortplein supermarkten

nu gesloten10:00 - 20:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

‘Totally obscene’ burger voor €15,00

Foto: Beers & Barrels

Vijftien euro voor een burger klinkt misschien niet als de allerbeste deal, denk je. Totdat je gezien hebt om wat voor burger het gaat. Bij Beers & Barrels noemen ze dit exemplaar ‘totally obscene’ en wij snappen wel waarom. Benieuwd hoe deze joekel smaakt? Van 3 tot 7 december kun je hem proeven bij Beers & Barrels aan de Oudegracht.

Beers and Barrels Centrum cafés

nu gesloten16:00 - 01:00

Oudegracht aan de werf 125, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Gratis pizzapunt

Foto: ANP

Op dinsdagmiddag 5 december tussen 15.00 en 17.00 uur speelt Pizza Hut op Utrecht Centraal voor Sinterklaas en delen ze gratis pizzapunten uit. Klinkt als een prima bodem voor een lange treinreis, toch?

Pizza Hut Utrecht CS pizzeria's

nu gesloten13:00 - 20:00

Stationsplein 97, Utrecht

Bekijk meer:pizzeria's

Domsleutelhanger met gratis gravure

Foto: Noest

Wij zijn fan van de sleutelhangers van Noest: domtorentjes, gemaakt van Utrechts hout. Zaterdag 2 december kun je tijdens Europalaan Opent binnenlopen bij de studio’s van ontwerpers aan de Europalaan. Zo ook bij Noest, waar je zo’n toffe sleutelhanger scoort voor €4,95, inclusief gratis gravure. Wij hebben wel een aantal suggesties voor een tekstje: ‘I ❤️️ 030’ of ‘Utreg me stadsie’, bijvoorbeeld.

Noest cadeauwinkels

Lanslaan 6, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Villa Joep maand

Nog geen plannen voor vanavond? Bij La Cubanita is het de laatste dag van de Villa Joep maand. Dat betekent dat je voor €22,50 onbeperkt tapas eet. Daar krijg je een Disaronno Sour cocktail bij en als kers op de taart ontvang je ook nog een douchefoam. Waarom de actie Villa Joep maand heet? Nou, iedere keer dat iemand gebruik maakt van dit arrangement gaat er €2,50 naar Villa Joep, een fonds dat strijdt tegen een vorm van kinderkanker.

La Cubanita all you can eat

nu gesloten17:00 - 22:00

Oudkerkhof 44, Utrecht

Bekijk meer:all you can eat

Nog meer aanbiedingen

shoppen winkelen
Foto: ANP

In dit (steeds wisselende) overzicht vind je nog veel meer fijne Utrechtse aanbiedingen!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶