Utrechtse aanbiedingen: heel veel kerstkortingknallers

Door Janine Guijt 7 december 2017

Het is weer tijd voor de wekelijkse koopjesjacht. We speurden in alle hoeken, gaten, folders en schappen en vonden de beste aanbiedingen uit de stad voor je. Doe er je voordeel mee! 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Prijzenboom bij Mooi Lingerie

Bij Mooi Lingerie in de Vinkenburgstraat staat midden in de winkel een enorme kerstboom. Niet zo uniek in deze tijd van het jaar natuurlijk, maar wat wel bijzonder is, is dat de boom volhangt met sokken. En in die sokken vind je mooie prijzen, zoals cadeaubonnen en lingeriesetjes. Iedere klant die meer dan €29,95 uitgeeft in de winkel, mag een paar sokken pakken en duimen dat er iets moois in zit!

Mooi lingerie kledingwinkels

nu gesloten09:30 - 17:30

Vinkenburgstraat 12, Utrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Kerstboom voor een piek

kerstboom
Foto: anp

Bij IKEA scoor je een kerstboom voor – jawel – één euro! Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het dus niet. Het werkt zo: je koopt een boom voor €20,- en krijgt er een tegoedbon van €19,- voor terug. Welke boom je mee naar huis neemt, bepaal je zelf. De kortingspas die je krijgt is geldig tot en met 4 februari 2018. De actie loopt van 6 tot en met 17 december.

p.s. wist je dat er een tijdelijke IKEA-winkel is in hartje centrum? Ja dus!
p.p.s. er zijn natuurlijk nog veel meer plekken in Utrecht waar je een kerstboom scoort.

IKEA Utrecht warenhuizen

nu gesloten10:00 - 21:00

Van Rensselaerlaan 7, Utrecht

Bekijk meer:warenhuizen

24 cadeautjes van Oudaen

Stadskasteel Oudaen heeft een eigen adventskalender met iedere dag een leuke verrassing. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Oudaen, krijg je tot en met 24 december iedere dag een leuk ‘cadeautje’ in de mail. Denk bijvoorbeeld aan een voucher voor een gratis biertje of een recept van de chef. Hier lees je hoe je ervoor zorgt dat al dit leuks in jouw inbox belandt.

Stadskasteel Oudaen brouwerijen

nu gesloten09:00 - 23:00

Oudegracht 99, Utrecht

Bekijk meer:brouwerijen

Alles voor een foute kerst bij HEMA

Jup, we blijven even in het kerstthema, want wat ons betreft kan de kerstgekte niet gek genoeg. En dus zijn we dol op foute kerstitems. Van een trui met een uitgedoste Rudolph The Red Nosed Reindeer tot een haarband met kerstballen. En laat je deze items nou net bij HEMA kunnen scoren. Ze hebben zelfs een kerst-onesie voor je hond. Al gaat dat misschien zelfs óns een beetje te ver…

HEMA Steenweg warenhuizen

nu gesloten09:00 - 18:00

Steenweg 59, Utrecht

Bekijk meer:warenhuizen

40% korting op alle mascara’s

Foto: Unsplash / Luca Iaconelli

Draag je het liefst peperdure mascara van Chanel, maar heb je geen dikke portemonnee? Dan moet je deze maand naar ICI Paris XL, want daar scoor je tot 26 december mascara’s met 40% korting. De korting geldt op vrijwel alle merken.

Ici Paris XL parfumerie

nu gesloten09:30 - 18:00

Vredenburg 2, Utrecht

Bekijk meer:parfumerie

Nog meer aanbiedingen

shoppen winkelen
Foto: ANP

In dit (steeds wisselende) overzicht vind je nog veel meer fijne Utrechtse aanbiedingen!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶