Gratis koffie en 50% korting op sushi: dit zijn de allerbeste acties uit Utrecht

Door Janine Guijt 25 januari 2018

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Utrechtse deals. Maar je kunt óók gewoon iedere donderdag op indebuurt Utrecht kijken, want wij zetten dan de beste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis cappuccino

Foto: Unsplash / Nathan Dumlao

Komende zaterdag is het ‘gratis cappuccinodag’ bij Doppio Espresso aan de Nobelstraat. Je krijgt een kop cappuccino voor nop, om te vieren dat de vestiging alweer vier jaar bestaat. Doe er je voordeel mee!

Hier scoor je zaterdag een gratis kop cappuccino

Wie jarig is, trakteert! En dus kun je komende zaterdag 27 januari een gratis kop cappuccino scoren ...

Kaasfondue + dessert voor €11,50

Foto: SocialDeal

Brood, groente en ander lekkers in een pot hete kaas dopen en opeten. Als dat je ding is, moet je zeker naar The 5th op de Neude, want daar kun je je hart ophalen met all you can eat kaasfondue voor €11,50 per persoon. Inclusief toetje!

Bekijk hier de actie van SocialDeal voor meer informatie.

The 5th cafés

nu open07:30 - 00:00

Neude 5, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Woonponcho van Lidl

woonponcho-lidl-utrecht
Foto: Lidl

Van het woord ‘woonponcho’ hadden wij nog nooit gehoord, maar nu we dit fantastische kleed hebben gezien, kunnen we maar één ding zeggen: Moeten. We. Hebben. Je koopt dit kleed (inclusief wanten en capuchon!) voor €16,99. Voor dat geld kun je héél wat uurtjes warm en knus op de bank doorbrengen.

Lidl Smaragdplein supermarkten

nu open08:00 - 21:00

Smaragdplein 101, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

Stormparaplu bij Kruidvat

Foto: Kruidvat

Of de paraplu orkaanachtige stormen zoals die van vorige week overleeft, durven we niet te zeggen. Maar stevig is ‘ie wel, om van goedkoop nog maar te zwijgen: je scoort de paraplu bij Kruidvat voor €13,99 (in plaats van €30,-).

Kruidvat Oudegracht drogisterijen

nu open09:00 - 21:00

Oudegracht 159, Utrecht

Bekijk meer:drogisterijen

50% korting op je sushi

sushi
Foto: ANP

Oké, het duurt nog een paar dagen voordat je van deze deal gebruik kunt maken, maar korting op sushi is zeldzaam en daarom is deze aanbieding zeker de moeite waard. Bij Sushi Time krijg je iedere woensdag 50% korting op je afhaalsushi. Zorg wel dat je de sushi vóór dinsdag 00.00 uur hebt besteld, anders geldt de actie niet. Hier lees je meer.

Sushi Time restaurants en horeca

nu open16:00 - 21:00

Lange Jansstraat 2, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶