Utrechtse aanbiedingen: uit eten voor nog geen tientje en gin-tonics met korting

Door Janine Guijt 5 juli 2018

Duur hè, het leven? Gelukkig zijn er ook heel veel goede aanbiedingen te vinden. De allerbeste deals uit Utrecht zetten we iedere week voor je in een handig overzicht. Doe er je voordeel mee!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Uit eten voor een zacht prijsje

Foto: Unsplash

We hebben er weer een nieuw restaurant bij in Utrecht! Bij Cibari kom je voor burrito’s, taco bowls, nacho’s en meer Mexicaans lekkers. De prijzen zijn er al erg vriendelijk – zo betaal je €1,85 voor een biertje en leg je €8,50 voor een quesedillagerecht neer – maar nu is er ook nog een fijne kennismakingsactie: een burrito, bowl of taco classic inclusief drankje (je kunt kiezen uit Jarritos, Corono of Desperados) voor €9,50. Je kunt dus uit eten voor nog geen tientje!

Cibari restaurants en horeca

nu open12:00 - 22:00

Amsterdamsestraatweg 257BIS, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Voetbal kijken met gratis nacho’s

Mexicaans tortilla chips
Foto: Unsplash / Herson Rodriguez

We blijven even in de Mexicaanse sferen, want dit weekend kun je WK-wedstrijden kijken én een gratis bak nacho’s krijgen bij Poolcafé Hart van Utrecht. Wat je daarvoor moet doen? Simpel: tag je vrienden onder deze Facebookpost en laat dat zien aan een medewerker van het café.

Poolcafé Hart van Utrecht cafés

nu open14:00 - 00:00

Ganzenmarkt 16B, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Tweede reisspel gratis

Ik ga op reis en neem mee… spelletjes! Zeker nu je de 2e bij ons gratis krijgt, natuurlijk. Da's goed voor urenlang plezier… 🎲🎲🎲

Posted by Bruna Nachtegaalstraat on Monday, 2 July 2018

Ga je binnenkort op vakantie en zoek je vermaak voor een lange vlucht of autoreis? Dan moet je even langs Bruna, want daar geldt een fijne kortingsactie op spelletjes van reisformaat: je krijgt het tweede exemplaar gratis!

Bruna Nachtegaalstraat boekhandels

nu open09:00 - 18:00

Nachtegaalstraat 83, Utrecht

Bekijk meer:boekhandels

Gin-tonics met korting

Wat is er fijner dan een verfrissende gin-tonic met dit weer? Een gin-tonic met korting, natuurlijk! Bij De Kleine Baron in Zuilen hebben ze nu een goede deal: twee gin-tonics en een bittergarnituur voor €19,50. Hier lees je meer.

De Kleine Baron restaurants en horeca

vandaag gesloten

Sweder van Zuylenweg 56, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Driegangendiner voor €12,50

Uit eten gaan hoeft écht niet duur te zijn, dat bewijst deze knaller van een aanbieding maar weer. Voor €12,50 kun je namelijk van een driegangendiner genieten bij Restaurant Raak in de Drieharingenstraat. Je moet wel eerst even een coupon kopen via SocialDeal, maar dat is zo geregeld.

RAAK restaurants en horeca

nu open17:00 - 22:00

Drieharingstraat 9, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Nog meer korting

winkelen shoppen nieuw
Foto: Pexels.com

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Utrecht? Zeker niet!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶