Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tot €25,- korting op proefpakket met hondensnacks

Aangeboden door Aware Pet Products
- Geldig vanaf 20 nov 2020 - Geldig vanaf 20 november 2020 t/m 31 dec 2020 t/m 31 december 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Bij Aware Pet Products hebben we nu een speciaal proefpakket, op maat gemaakt voor jouw hond. Vul  de gegevens van jouw hond in, dan zorgen wij dat we een mooi pakket samenstellen. Helemaal afgestemd op jouw viervoeter. Met niet te vergeten, een flinke korting!

Korting op een groot- of klein proefpakket

Van kauwbotten en gedroogde vleessnacks tot gebitsverzorging en snacks voor puppy’s. Wij stellen het mooiste proef & voordeel pakket met hondensnacks voor jouw beste maatje samen op basis van de gegevens die jij invult bij het bestellen. Een klein pakket bestel je nu voor €25,- in plaats van €35,-. Voor een groot pakket betaal je tot en met eind december €50,- in plaats van €75,- . Via awarepetproducts.nl bestel jij jouw pakket.

Aware Pet Products

Aware Pet Products

Aware Pet Products is een bedrijf wat zich richt op het welzijn van jouw huisdier op een verantwoordelijke wijze. Onze natuurlijke producten zijn altijd vrij van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Zonder toevoeging van zout, suiker of granen. Hierbij worden geen chemicaliën gebruikt, de grondstoffen worden op een geheel natuurlijke manier gereinigd.

Wij streven ernaar binnen 24 uur na orderbevestiging uw pakket te versturen in geheel biologisch afbreekbaar of gerecyclede verpakking. Aware staat voor het bewustzijn waar wij als huisdiereigenaren aan bij kunnen dragen zonder daar meer voor te hoeven betalen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Aware Pet Products. Meer over Aware Pet Products ontdekken?

Aware Pet Products

Harderwijkerstraat 19, Deventer