Speeddaten met korting

Aangeboden door About Love
t/m 12 jun 2018 t/m 12 juni 2018
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Speeddaten Utrecht

Bij About Love date je met ongeveer 20 singles voor dezelfde prijs als een rondje in de kroeg of een avondje film. Heb je ook zin in een avond vol leuke ontmoetingen? Kom dan op 14 juni speeddaten in Utrecht! Schrijf je voor 12 juni in op https://aboutlove.nl en date mee voor €15,00.

Zo werkt het speeddaten

Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat na 4 minuten de bel klinkt. Dan schuift de helft van de singles een tafeltje door. Zo heb je iedere 4 minuten een andere gesprekspartner tegenover je. Na elk gesprek vul je op je dateformulier in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?

Locatie

De speeddate vindt plaats bij het sfeervolle Venue in het centrum van Utrecht. We hebben het gehele restaurant afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten.

Na de speeddate

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan.

Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers verblijden met meerdere matches. Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan krijg je een volgende keer speeddaten van ons cadeau.

Wil je meer informatie over het speeddaten bij About Love? Neem dan een kijkje op deze pagina.

About Love dienstverlening

Jansveld 27 , Utrecht

Bekijk meer: dienstverlening