Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe keuken? GRATIS Bosch kookplaat & vaatwasser

Aangeboden door Keukenloods.nl Utrecht
- Geldig vanaf 3 feb 2020 - Geldig vanaf 3 februari 2020 t/m 23 feb 2020 t/m 23 februari 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Goed apparatuur is onmisbaar in een nieuwe keuken. Daar helpen we je graag bij. Daarom krijg je tijdelijk gratis een inductiekookplaat en vaatwasser in jouw droomkeuken met Bosch apparatuur!

De vaatwasser is een stille alleskunner. Glas, kristal, kleine of grote pannen: Dat is allemaal geen probleem dankzij de flexibele indeling en speciale programma’s. En dat met een energielabel van A++. Lekker zuinig dus! En over zuinig gesproken: Dat is de inductiekookplaat ook. Dit exemplaar gaat efficiënt om met energie en kan daardoor op een normaal stopcontact worden aangesloten. Compenseren op prestatie hoef je echter niet: Je bent slechts een tik verwijderd van de PowerBoost-functie om nóg sneller de juiste temperatuur te bereiken.

Deze actie geldt bij aankoop van een keuken met hierin 5 Bosch apparaten. De Bosch inductiekookplaat (PUE611BF1E) en vaatwasser ( SMV46IX04N) ontvang je dan helemaal gratis! Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties. De looptijd van de actie is 3 t/m 23 februari 2020.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keukenloods.nl Utrecht. Meer over Keukenloods.nl Utrecht ontdekken?

Keukenloods.nl Utrecht speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:30

Europalaan 95 B, Utrecht

Bekijk meer: speciaalzaken