Het antwoord op niet afvallen

Topper

Hair & Body

 • Geldig vanaf 6 september 2022
 • Geldig t/m 31 oktober 2022
  • Wellness en beauty

Slechte verbranding

Lymphomed is een unieke behandelmethode als het op afslanken aankomt. Met dit systeem kan het lymfestelsel doorgemeten worden om te kijken of er blokkades zijn die de afvoer van vocht en afvalstoffen hinderen. Als dat het geval is, heeft dat een negatieve invloed op de suikerverbranding, met als gevolg een toename van vetopslag in het lichaam. De behandelingen heffen de blokkades op, waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en men makkelijker afvalt en op gewicht blijft.

Ook voor een scala aan andere klachten biedt deze behandeling uitkomst. Oedeem (vocht vasthouden), aanhoudende vermoeidheid, spataderen, hoofdpijn en andere chronische pijnen kunnen ook voortkomen uit een slecht werkend lymfesysteem.

Ervaringen van klanten

Voordat ik kennis gemaakt had met hair en body voelde ik me al een tijde niet lekker en was ik erg moe, had ik hoofdpijn, stress en hield ik vocht vast. Ik had in de vechtstroom een advertentie zien staan. Ik heb een afspraak gemaakt met Charifa. En na een paar behandelingen kon ik al merken dat ik veel meer energie kreeg, was niet zo moe meer en had geen hoofdpijn meer. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen. Je wordt heel vriendelijk en goed geholpen. Mijn dank aan Charifa en Jolanda.

Coby

In de vechtstroom kwam ik een advertentie tegen van Hair and Body. Plaatselijk afvallen leek mij wel wat. Al jaren ergerde ik me aan mijn buik en de rolletjes, die op de rug ontstonden. Kleding zoeken werd steeds lastiger en mijn cholesterol is verhoogd. Door problemen met mijn benen en door ongelukken en een operatie aan mijn voet zag ik het niet zitten om te sporten of (hard-)lopen en de kilo’s kwamen er langzaam bij. Dit was dus voor mij een oplossing. Vet en kilo’s kwijtraken zonder veel te hoeven doen. 4 kilo ben ik al afgevallen en 1,5 kg buikvet is verdwenen. Daar ben ik dus blij om en de gezellige sfeer, met kopjes cappuccino, maakte het tot een gezellig uitje 2x per week. Dank jullie voor alles.

Loes

Voor het maken van een vrijblijvende introductiebehandeling met lymfemeting en een behandeling kunt u bellen met 0346-555957. De kosten van deze behandeling zijn €19,95.

Hair&Body – Buitenweg 26B Maarssen.

Interesse in deze aanbieding?

Telefoonnummer
 • Geldig vanaf 6 september 2022
 • Geldig t/m 31 oktober 2022
  • Wellness en beauty

Hair & Body

Buitenweg 26B, 3602 PS Maarssen

Nu gesloten

Meer informatie

Aanbiedingen

Aanbiedingen in Utrecht

Bekijk meer aanbiedingen
Ga naar “Het antwoord op niet afvallen”

Het antwoord op niet afvallen

 • Hair & Body
 • Geldig t/m 31 oktober 2022

Topper

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Ariel wasmiddel van € 8,49 voor € 2,99”

Ariel wasmiddel van € 8,49 voor € 2,99

 • Geldig t/m 27 september 2022
Ga naar “Alpina elektrische convectie kachel € 19,99”

Alpina elektrische convectie kachel € 19,99

 • Geldig t/m 1 oktober 2022