Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis wintercheck voor je auto

Aangeboden door Vakgarage Autoweerd
- Geldig vanaf 18 nov 2020 - Geldig vanaf 18 november 2020 t/m 4 dec 2020 t/m 4 december 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

In de koude wintermaanden wil je natuurlijk vertrouwen op je auto. Want niks is erger dan dat de auto ’s morgens niet start, terwijl de kinderen naar school moeten en jij naar je werk. Door de sneeuw fietsen is geen doen. Had maar vooraf een controle laten doen. Of wanneer je ’s avonds naar huis rijdt in de regen en je ruitevegers werken niet goed. Of je kachel niet. Of je blijkt gladde banden te hebben.. Allemaal te voorkomen!

En het kost helemaal niks! Tot en met vrijdag 04 december staan er 16 vakmensen voor je klaar bij Vakgarage Autoweerd Utrecht om je auto op maar liefst 25 punten te controleren, voor de gure winter echt aanbreekt. Dus jij betaalt niets voor de winter-check en weet precies of jouw auto je zorgeloos de winter door brengt!

Let op: tot en met vrijdag 4 december werken we op afspraak. Daarna kost de winterinspectie weer het gangbare tarief. Profiteer dus van deze geweldige aanbieding: klaar terwijl je wacht en geheel GRATIS!

030-303 1600 of www.autoweerd.nl/winter-check

Geldig tot en met vrijdag 4 december 2020 uiterlijk 16.00 uur. Op afspraak via de website of telefonisch op 030 -303 1600


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vakgarage Autoweerd. Meer over Vakgarage Autoweerd ontdekken?

Vakgarage Autoweerd auto en mobiliteit

Vandaag gesloten

Weerdsingel Oostzijde 42, Utrecht

Bekijk meer: auto en mobiliteit