Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis drankje tijdens de eerste Sunday Roast van Oli Mazí

Aangeboden door Oli Mazí
- Alleen geldig op 26 jan 2020 - Alleen geldig op 26 januari 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Sharing memories tijdens de Sunday Roast bij Oli Mazí!

LIVE MUZIEK by George Stavrakandonakis & Georgios Sofakis

Vanaf 17 uur met elkaar genieten onder het genot van live-muziek , kick ass drankjes en heerlijk prikken van de lekkerste geroosterde gerechten van de (Houtskool)grill en Rotisserie. En het mooiste is: als lezer van indebuurt krijg jij een drankje van het huis!

Wie gaat er niet van watertanden? Sappige kippen en lamsbouten op de rotisserie, ribbetjes en rundvlees op de houtskool kan je op je shared meatplate verwachten. Verse houtskool gerookte zalmzijde, hele Dorade op de grill en gamba’s ga je vinden op de fishplate. Dit en veel meer lekkers is SUNDAY ROAST! Laat je meeslepen in een avond vol sfeer en gezelligheid! En uiteraard zullen na het dansen ook wat ‘borden’ sneuvelen.

LIVE programma
Jiorgos en Jorgos hebben elkaar zeven jaar geleden ontmoet en na een aantal gezamenlijke optredens hebben ze Sibemol opgericht. Het duo weet met prachtige muziek en zang mensen te raken met bekende nummers van componisten als Theodorakis en Chatzidakis en van zangers zoals Dalaras en Xulouris. Maar ook moderne Griekse en folks muziek behoort tot het repetoir van Sibemol.

Reserveer nu uw tafel via www.olimazi.nl of bel 030-2431981 om zeker te zijn van een plekje!

Op vertoon van dit artikel (op telefoon of uitgeprint) krijg jij een biertje, wijntje of frisdrank gratis. Genieten van de Sunday Roast kan vanaf 2 personen en kost €29,50 per persoon. Wil je het diner uitbreiden met het dessert van de dag? Dan betaal je €7,50.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Oli Mazí. Meer over Oli Mazí ontdekken?

Oli Mazí griekse restaurants

Gesloten17:00 - 23:00

Amsterdamsestraatweg 701E, Utrecht

Bekijk meer: griekse restaurants