Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Zo knapte Unideck dit pand in de Willem II-straat op

Aangeboden door UniDeck Bouw & Onderhoud 17 maart 2020

De Willem II-straat is toch wel één van de mooiste straten die Tilburg kent. Dat heeft verschillende redenen. Naast de historie, de snelle verbinding naar de Heuvelstraat en de leuke tentjes zijn de oude panden natuurlijk echte eyecatchers. Maar van binnen zijn ze niet allemaal even prachtig…

Neem nummertje 19 in de straat bijvoorbeeld. Van buiten een lust voor het oog, maar wie had ooit kunnen denken dat het er van binnen zo uit zou zien als hieronder?!

Foto: Unideck.
Foto: Unideck.
Foto: Unideck.

Renovatie

Stel, je hebt zo’n pand en je hebt geen idee wat je ermee aanmoet? Wat doe je dan? Precies: je belt Unideck Bouw & Onderhoud en Guido Deckers komt met z’n mannen op bezoek. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden en wordt ingeschakeld bij nieuwbouw en renovatie, brand- en waterschade, glaszetten, schilder- en spuitwerkzaamheden en houtrotreparaties. Een ding is zeker: na de renovatie lijkt het wel alsof je een nieuw gebouw binnenstapt!

Hoe het er dan uit komt te zien? Kijk zelf!

Foto: Unideck.
Foto: Unideck.
Foto: Unideck.
Foto: Unideck.

Garantie

Niet verkeerd hè? Dat alles er zo tot in de puntjes verzorgd uitziet, is niet gek. Guido en zijn team van experts werken namelijk alleen met de beste producten. “Het heeft geen zin alles halve bak te doen, als je dan weer terug moet komen om het op te knappen. Ik kan garantie van kwaliteit bieden aan mijn klanten, simpelweg omdat het bedrijf waar ik mijn producten koop mij die garantie óók biedt.”

Heb je zelf nog plannen in huis, maar wil je een échte expert om het complete project aan te pakken en bovendien zeker weten dat het in één keer goed gebeurt? Doe effe snel een belletje naar Guido en voor je het weet, staat-ie bij jou binnen.

Lees ook:

UniDeck Bouw & Onderhoud

Veel (monumentale) panden en huizen in Tilburg worden opgeknapt door dit bedrijf

Als er één iemand is die wel raad weet met het onderhouden van een (bedrijfs)pand of huis, is het Gu...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door UniDeck Bouw & Onderhoud. Meer over UniDeck Bouw & Onderhoud ontdekken?

UniDeck Bouw & Onderhoud

klusbedrijven

Vandaag gesloten

Bataviastraat 60, Tilburg

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.