Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Roy Donders: ‘Ik kan met heel Broekhoven op de bank liggen’

Door Rowie van der Vliet 10 maart 2020

Natuurlijk heeft dé stylist van het Zuiden een compleet gestyled huis. Roy Donders (28) woont nog altijd in Tilburg en zijn woning is precies geworden zoals hij als tienjarig jongetje al voor zich zag. Compleet met marmeren vloeren, Boerenbont-servies én een eigen wellness. Roy geeft ons een uitgebreide rondleiding door zijn ‘kasteeltje’ in Broekhoven.

“Ik kan met heel Broekhoven op de bank liggen. Dat is heel fijn. Met kerst en verjaardagen liggen we met heel de familie op de bank.” Toch heeft de Tilburger altijd zijn eigen plekje, lekker voor de open haard.

Bijna alles blinkt

Zoals je verwacht blinkt bijna alles bij Roy Donders in huis. “De vloer, de tafel, de accessoires. Ik hou ervan!” En niet te vergeten: de kroonluchter boven de eettafel of de Swarovski-verzameling die netjes uitgestald staat.

Blote leuter in de spa

Roy geeft ons zelfs een kijkje bij een plek in huis die hij bijna nooit laat zien: zijn privé wellness. “Ik zal je vertellen: als je bekend bent, is het niet zo fijn om in je blote leuter in de spa rond te lopen. Dus dan haal ik de spa maar naar mij toe.” Zo kan hij toch genieten van een wellness. “Ik vertel er nooit over want – geloof het of niet – ik hou er niet zo van om echt te ‘pronken’ met wat ik heb. Het leuke is dat ons pa bijna álles zelf heeft gemaakt hier. Hij is er een tijd mee bezig geweest maar ik ben er nog steeds zo blij mee.” Prachtig gedaan, Frans!

Nooit weg uit Tilburg

Roy Donders is echt niet van plan uit Tilburg weg te gaan. Hij is veel te gehecht aan zijn fijne thuis én de stad zelf. Hij kreeg ooit de kans om nog groter te wonen, maar dat wilde Roy niet. “Een plantje moet je niet verkassen!” In dit interview met ons vertelt hij er meer over.

Lees ook:

Roy Donders

Binnenkijken bij Roy Donders: ‘Ik heb een soort megavilla in een rijtjeshuis’

Van verzamelingen tot plekjes die hij nog niet vaak aan iemand heeft laten zien. Roy Donders neemt d...

Binnenkijken bij Christian en Elzbieta boven het Pieter Vreedeplein: ‘Het voelt hier soms als Center Parcs’

Wonen boven het Pieter Vreedeplein: ideaal, toch? Tilburger Christian (57) woont met zijn vrouw Elzb...

Binnenkijken bij Zahra: ‘Mensen kijken ervan op dat ik al op mezelf woon’

Boven de drukke Magazijnstraat woont Zahra El Farougui (17). Een maand terug besloot ze op kamers te...

adv.