Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij een megavilla aan de Bredaseweg (en jij kunt er wonen!)

Aangeboden door Van de Water Makelaars 24 augustus 2020

Wonen in een gigantische villa aan de Bredaseweg: het is voor veel Tilburgers een heuse droom. Die droom kan nu zomaar uitkomen! Er staat namelijk een megavilla te koop aan de langste weg van Tilburg en wij namen een kijkje…

Oké, we moeten er nog wel even bij zeggen: wonen in deze villa op nummertje 410 is nog steeds niet voor iedereen weggelegd. Maar ja, met zo’n kast van een huis krijg je vast wel waar voor je geld!

Oppervlakte

De villa heeft namelijk een woonoppervlakte van 484 vierkante meter en een inhoud van 1910 kubieke meter. Door de grootte is het pand ook geschikt om er bijvoorbeeld een bedrijf-aan-huis te starten. Lang niet gek in deze tijden van veel thuiswerken natuurlijk. Dankzij de opzet is het geheel geschikt voor verschillende doeleinden, die binnen de kaders van het huidige bestemmingsplan ingevuld kunnen worden. Wat voor plannen je dus ook hebt, je kunt fantasie flink loslaten op dit huis.

Tekst loopt door onder Funda-widget.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Begane grond

Omdat het in 1928 gebouwd is, beschikt de villa nog over bijzonder authentieke details zoals glas-in-lood, meerdere erkers en een prachtige entree met fraai houtsnijwerk. Op de begane grond heb je een sfeervolle woonkamer met twee erkers én uitslaande deuren naar de veranda. Met een gang kom je uit bij zeven kamers, een badkamer en een toilet. Oh ja, de keuken (met erker, natuurlijk) zit ook nog op de begane grond.

Eerste en tweede verdieping

In veel huizen zou dit al een explosie aan ruimte zijn, maar hier op nummer 410 is er nog véél meer te zien. Met een vaste trap kun je beneden naar de kelder, maar vooral de weg omhoog is een bijzondere. Op de eerste verdieping vind je namelijk vier ruime slaapkamers en een badkamer. Nog niet genoeg? Dan pak je gewoon nog een trapje omhoog: nog eens twee slaapkamers, twee badkamers en een keuken. En dan doen we er natuurlijk nog een bergzolder bij 😉 .

Lees ook:

van de water groep

Huis verkopen? 10 redenen waarom je het best voor Van de Water Groep kunt kiezen

Heb jij plannen om te verhuizen en zoek je nu een goede makelaar om je huis te verkopen? Stop dan me...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Makelaars. Meer over Van de Water Makelaars ontdekken?

Van de Water Makelaars

makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Bredaseweg 368, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

adv.