Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Chloë: ‘Ik vond het vroeger al leuk om mijn slaapkamer in te richten’

Door Frederique Huting 10 december 2019

De Tilburgse Chloë Jansen (27) is gek op interieur. Ze vindt het niet alleen leuk om zelf een mooie woning te hebben, maar geeft ook interieuradviezen aan anderen en verkoopt prachtige meubels en accessoires. Wij namen een kijkje in haar appartement.

“Ik vond het vroeger al heel leuk om mijn slaapkamer in te richten. Ik verplaatste mijn meubels altijd naar een andere plek, tot ergernis van mijn moeder. Dat doe ik nog steeds, trouwens. Ik verander mijn interieur heel vaak. Iedere maand staat er wel weer iets nieuws in de woon- of slaapkamer.”

Tekst loopt door onder foto.

Binnenkijken bij Chloe
Plantjes in de woonkamer. Foto: indebuurt Tilburg

Samenwonen

Een aantal maanden geleden is Chloë ingetrokken in het appartement van haar vriend. Samen hebben ze het een volledige make-over gegeven. “Mijn vriend is ook gek op interieur, maar ik weet er toch net iets meer vanaf. We hebben het samen allemaal wel goed overlegd, hoor! Het is niet zo dat ik alles heb bepaald. Toch denk ik wel dat het appartement nu wel iets meer naar mijn smaak is ingericht, maar zover ik weet, vindt mijn vriend dat gelukkig niet erg!”

Een hoop ervaring

Dat Chloë veel van interieur weet, is gelijk te zien als je de woning inloopt en dat is ook niet zo gek. “Ik heb een interieuropleiding gevolgd. Hier heb ik geleerd hoe je met kleur moet werken en hoe je mensen het beste advies kunt geven. Ik heb in een aantal interieurwinkels gewerkt. Ook heb ik in modewinkels gewerkt. Daar was ik toen verantwoordelijk voor de aankleding van de etalages. Daarna heb ik een tijdje als store manager gewerkt en toen kwam ik op het idee om voor mezelf te beginnen, omdat ik het ondernemen erg leuk vond. In 2016 heb ik STUDIO KLO opgericht en sindsdien verkoop ik mooie meubels en accessoires en geef ik mensen interieuradviezen!”

Tekst loopt door onder foto.

Binnenkijken bij Chloe
Chloë met haar hondje. Foto: indebuurt Tilburg

Kleur en printjes

“Ik ben gek op kleur en printjes. Een likje verf of een behangetje kan al zo’n groot verschil maken in een kamer. Ik vind het ook altijd leuk om printjes te combineren die andere mensen misschien niet zo snel bij elkaar zouden zoeken. Dit mix ik dan weer met Deens design, zodat het toch nog een beetje rustig blijft. Je ziet misschien ook wel dat ik van planten hou. Ik vind dat planten een kamer gelijk een stuk gezelliger maken.”

Markten afstruinen

Chloë koopt de meeste meubels en accessoires op bijzondere plekken. “Ik ga graag naar vintage markten. In Duitsland en België heb je er veel, maar ook in grote steden in Nederland vinden er regelmatig leuke markten plaats. Ik sta dan altijd heel vroeg op, zodat ik als eerste een kijkje kan nemen tussen de spullen. Het is vaak best een uitdaging om tussen die grote stapels met spullen te zoeken naar echte parels, maar dat maakt het ook juist wel leuk!”

Koelkast in de woonkamer. Foto: indebuurt Tilburg
Accessoires op tafel. Foto: indebuurt Tilburg
Rotan stoel in de woonkamer. Foto: indebuurt Tilburg
Foto: indebuurt Tilburg
Schilderijtjes aan de muur. Foto: indebuurt Tilburg
Zelfgemaakt hoofdeind. Foto: indebuurt Tilburg

Meer over STUDIO KLO ontdekken?

STUDIO KLO vintage

Op aanvraag

Hart van Brabantlaan 461, Tilburg

Bekijk meer:vintage

Lees ook:

Erol en Mara

Binnenkijken bij Errol en Mara: ‘We kwamen het huis tegen op Marktplaats’

Errol Gevers (35) en Mara Gevers-Aben (30) weten hoe moeilijk het in Tilburg kan zijn om een huis te...
Tiny House Roots

Binnenkijken bij het tiny house in de Spoorzone: ‘Mensen zijn verbaasd dat er zoveel past in een kleine ruimte’

In de categorie plekken-waar-we-altijd-al-eens-wilden-binnenkijken: het tiny house in de Spoorzone. ...
Ruth binnenkijken

Binnenkijken bij Ruth in een jarendertighuis: ‘De liefde voor vintagespulletjes is groot’

Ruth van de Louw (45) krijgt bijna dagelijks de vraag: hoe richt je jouw huis zo leuk in?! Via haar ...

adv.