Zo check je nu heel snel hoeveel jouw woning waard is

Aangeboden door Alstede Van Mierlo Makelaardij 17 september 2018

Heb jij uitgerekend nú plannen om je woning te verkopen? En wil je weten hoeveel jouw huis waard is? Dan is dat nog nooit zo makkelijk geweest dankzij Alstede van Mierlo Makelaardij. De makelaar werkt sinds deze zomer samen met Woonaccent en daardoor kun je nu virtueel je huis verkopen. Ja, mensen… We gaan mee met de tijd!

Goed, je vraagt je ongetwijfeld af wat dat virtueel verkopen precies inhoudt. Heel easy: Alstede van Mierlo Makelaardij zorgt ervoor dat jouw huis verkoopklaar is, vóór dat-ie in de verkoop gaat. De presentatie wordt alvast gefixt (foto’s en video, plattegronden, brochure etc.) en je huis krijgt het label ‘binnenkort in de verkoop’, waardoor de makelaar de belangstelling voor de woning kan pijlen. Daardoor kun jij in alle rust op zoek naar je droomhuis, zonder dat je te maken hebt met drukte en stress van bezichtigingen. Je nieuwe huis gevonden? Met één druk op de knop staat jouw woning in de verkoop. Superhandig, toch? De makelaar zorgt er op deze manier voor dat je echt alleen serieuze (potentiële) kopers krijgt.

Stap vooruit

Alstede van Mierlo Makelaardij is op 1 mei toegetreden tot Woonaccent, waardoor het virtueel verkopen nu mogelijk is. Volgens Tom van Mierlo zet de makelaar daarmee een enorme stap vooruit. “Wij hebben alle tijd om onze opdrachtgevers écht meer te bieden en daarmee het voordeel aan de klanten terug te geven.”

Proefverkopen

Ben je toch wel gecharmeerd geraakt van dat virtueel verkopen? Meld je dan bij Alstede van Mierlo Makelaardij. Een extra reden om dat te doen: de makelaar heeft nu een bijzondere actie. Je kunt drie maanden lang gratis proefverkopen. Je leert het team in die periode kennen, ontvangt persoonlijk advies en krijgt volledige begeleiding bij de verkoop. Nou, wat wil je nog meer? Maak hier gauw een afspraak.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Alstede Van Mierlo Makelaardij. Meer over Alstede Van Mierlo Makelaardij ontdekken?

Alstede Van Mierlo Makelaardij makelaars

Nu open08:00 - 20:00

Willem II Straat 39, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

adv.