Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wie biedt? Deze luxe penthouse met groot dakterras staat te koop [foto’s en video]

Aangeboden door Gerritse Makelaardij 18 augustus 2019

Beeld je eens in hoe je vanuit je slaapkamerraam uitkijkt over de hele stad. En, een mooi uitzicht? Deze gedachte kan werkelijkheid worden, want aan de Ringbaan-Zuid staat een prachtig penthouse mét groot dakterras te koop. Wát een uitzicht!

Met z’n 243 vierkanter meter is de woning an sich al lekker groot, maar dat dakterras… Je hebt hier maar liefst 132 vierkante meter om in te richten. Gigantisch! Het appartement ligt op de 16e en 17e verdieping en heeft aan alle kanten prima uitzicht, een eigen tuin op het dakterras en biedt vooral veel vrijheid.

Prachtig uitzicht

Een ding weten we zeker: het uitzicht vanuit dit penthouse verveelt nooit. Overdag zie je het groen in het Leijpark en de bossen tussen Goirle en Hilvarenbeek en ’s avonds de lichtjes in de stad. De woning heeft naast het uitzicht en groot dakterras nog veel meer te bieden. Verdeeld over twee verdiepingen bestaat de woning uit drie slaapkamers, twee badkamers en twee riante woonkamers.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Ochtendzon

Op de zestiende verdieping zien we een slaapkamer (die ook in te richten is als werkkamer) met moderne badkamer met ligbad en inloopdouche. De woonkamer met vide heeft glazen schuifpuien naar het balkon, waar je een fantastisch uitzicht hebt en kunt genieten van de ochtendzon. Naast de woonkamer ligt een tweede woon-/slaapkamer.

Vanuit je bed zo buiten

Via een mooie spiltrap bereik je de volgende verdieping. De ruimtes op de zeventiende etage grenzen aan het prachtige dakterras dat via drie schuifpuien te bereiken is. Vanuit de woonkamer kijk je zo richting het Leijpark, het Cenakel en het Trappistenklooster. De naastgelegen eetkamer en keuken bieden veel ruimte. Hier kun je, ook met een groter gezelschap, lekker tafelen. Op deze verdieping zien we ook een ruimte slaapkamer, inloopkast en badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Wil je ’s ochtends vanuit je bed meteen genieten van de ochtendzon? Pas de problème: vanuit de slaapkamer loop je in je kamerjas zo het dakterras op.

Tekst loopt door onder foto’s. 

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Dromen mag, kopen helemaal

En ja, wát een tuin heb je hier! Op de groene daktuin geniet je aan het einde van de dag met een glas wijn van de ondergaande zon. Trommel al je vrienden op, sloof je uit in de keuken en geniet – met de skyline van Tilburg op de achtergrond – van een heerlijk diner. Klinkt goed, toch? Tot slot: de vraagprijs. Je krijgt al deze luxe natuurlijk niet voor niets. De penthouse aan de Ringbaan-Zuid kost €745.000. Nou, wie biedt?

Lees ook:

gerritse makelaardij tilburg

Tof! Er zit iets moois in dit prachtige hoekpand aan de Spoorlaan

De champagne wordt bijna ontkurkt aan de Nieuwe Bosscheweg: begin februari opent Gerritse Makelaardi...
gerritse makelaardij

Wij stellen aan je voor… het leukste makelaarsteam van Tilburg!

Nou mensen, mocht je nog een leuke makelaar zoeken, dan hebben wij die voor je gevonden! We stapten ...


Meer over Gerritse Makelaardij ontdekken?

Gerritse Makelaardij

makelaars

Vandaag gesloten

Nieuwe Bosscheweg 105, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

adv.