Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Dit huis van 1,6 miljoen euro staat te koop in Tilburg

Door Merel van Dijk 17 februari 2020

Weet je niet wat je met je geld moet of heb je gewoon zin om even in een gigantisch huis te gluren? Kan allebei! Dit huis van 1,6 miljoen euro staat te koop in Tilburg. Wij geven jou een virtuele tour door dit markante stekje aan de Bredaseweg. 

Nou, dit is ‘m dan. Deze gigantische villa met een woonoppervlakte van 505 vierkante meter (!) is op zoek naar haar nieuwe eigenaar.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Begane grond

Het eerste wat je opvalt als je binnenkomt is de prachtige hal. Deze heeft een groene marmeren vloer en glas-in-lood zijramen. Verder heeft het een oppervlakte van circa twintig vierkante meter en vanuit hier kan je naar het gastentoilet, de woonkamer met serre, de zitkamer, de eetkamer en dienkamer naar tot de woonkeuken. Wauw! De woonkamer heeft een verlaagd plafond en een fraaie schouw. Er is een optimaal lichtinval met een groen uitzicht over de voortuin. Het is helemaal voorzien van vloerbedekking, wat het erg huiselijk maakt. De woonkamer geeft je met openslaande deuren toegang tot de serre. Verder heeft de begane grond nog een hoop andere ruime kamers.

Eerste en tweede verdieping

Op de eerste verdieping zitten vijf (!) ruime slaapkamers. Een grote verzameling? Veel kinderen? Bingo! Komt dat zien. Ook is er een toilet, een bergkamer en een trappenhal naar de tweede verdieping. Hier heb je ook nog eens vier slaapkamers, bergruimte én een apart toilet. Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Net een park

De voortuin heeft twee lange, mooie oprijlanen die samenkomen bij de villa en helemaal rondom de villa lopen. Aan de voorkant van de woning in het verlengde van de serre ligt ook nog eens een verhoogd terras. Het eerste échte ding waardoor je verliefd wordt op dit huis, is dan toch wel de achtertuin. Het lijkt eigenlijk gewoon alsof je in een soort park rondloopt, zodra je naar buiten gaat. Overal bomen, alles groen. Het gazon is 100 meter diep en 125 meter breed, omringd door treurbeuken, zilverlindes en eiken. Wauw! Ben je ook niet vies van een beetje privacy? Door de doordachte aanplant van enorm veel hagen en struiken is dit sowieso gegarandeerd. Zie jij jezelf al zitten in de zon, met een borrel in je hand?

Lees ook

Loterij gewonnen? Dit is het duurste huis dat nu te koop staat in Tilburg

Money Money Money! Zin om binnen te kijken bij het duurste huis van Tilburg of ben je écht op zoek n...
trouwlocaties

9 x de duurste villa’s die te koop staan in Tilburg

Op zoek naar een nieuw huis en droom je stiekem (zonder dat het thuisfront dat weet) van een villa? ...
Willem II-straat

Sparen maar! 9 x de duurste woningen in de binnenstad

Benieuwd naar woningen in de binnenstad van Tilburg, waar een aardig prijskaartje aan hangt? Wij heb...

Meer over

Wonen

adv.