Wauw! Deze 9 huizen met een droomkeuken staan te koop

Door Emma Koevoets 19 januari 2019

Je hebt van die huizen die opvallen door een waanzinnige keuken die er al in zit. Je weet wel, zo’n keuken die er piekfijn uitziet en waar je echt geen ruimte tekortkomt. Wat een geluk als er zo’n droomkeuken in het huis zit waar jij de nieuwe eigenaar van wordt. Deze Tilburgse huizen hebben het!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Renswoudestraat 61

Foto: Funda

Wat een chique keuken staat er in dit huis! Het is een strakke witte keuken met een bijna zwart granieten aanrechtblad, een keramische kookplaat en een RVS afzuigkap. Ziet er samen modern en clean uit!

Milsbeeksingel 43

Foto: Funda

Deze luxe keuken is nog maar twee jaar oud en heeft ook van die prachtige zwarte, granieten werkbladen. Boven de inductieplaat zit een ingebouwde afzuigkap. En de keuken heeft een Quooker: een kokendwaterkraan! De lades zijn soft close, maar hebben geen handvat. Je moet de lades indrukken om ze te openen.

Volkelstraat 25

Foto: Funda

Dit huis in Koolhoven heeft een gloednieuwe keuken mét kookeiland. De keuken is heel leuk afgewerkt met groene muren en witte tegels. Ziet er keurig uit!

Ruynemanstraat 43

Foto: Funda

De keuken van dit huis is helemaal mooi wit en ziet er daardoor heel strak en modern uit. Zie jij ergens handvatten? Het is ook nogal een knal van een luxe keuken! Als je hier niet je hele voedselvoorraad kwijt kunt, dan weten wij het ook niet meer.

Oude Langstraat 69

Foto: Funda

De keuken van dit huis doet een beetje landelijk aan en tegelijk heel erg modern. Kijk maar eens na de bijzondere afzuigkap. Daar is over nagedacht…

Doesburgstraat 15

Foto: Funda

Is de keuken nou groen? Of is de keuken blauw? Een keuken met een kleurtje kan er in ieder geval ook heel leuk uit zien, zoals in dit huis. Met zo’n houten servieskast ziet het geheel er een beetje retro uit.

Silcherstraat 20

Foto: Funda

Een landelijke, rustieke keuken kan er ook heel mooi zien! De keuken van dit huis heeft een leuke ouderwetse wasbak en een hele handige waterkraan.

Hooglandstraat 5

Foto: Funda

Deze keuken lijkt uit een andere tijd te komen, met de bijzondere handvatten en de verborgen afzuiginstallatie. Tegelijkertijd ziet de keuken er heel erg modern uit met het mooie granieten blad. Enne, die bijkeuken die je er bij krijgt is totaal niet verkeerd! Aan ruimte geen gebrek!

Sittardhof 12

Foto: Funda

Weer zo’n joekel van een keuken! Het lijkt ons wel mooi en fijn om zo een ingebouwde koffiemachine te hebben. Aan de keuken zit een gezellig bar vast. Zo kun je tenminste wel nog met je gasten praten, terwijl je aan het koken bent voor de visite.

verzamelwoede

Staat jouw huis ook vol met spullen? Dat is niet slim en wel hierom

We hebben er allemaal ‘last’ van: steeds meer spullen in huis. Sterker nog, we passen ons huis erop ...

Binnenkijken bij Ellen en Alexander: ‘Mensen zeggen dat we in het mooiste huis van Tilburg wonen’

Ellen Schellekens en Alexander Meijer krijgen het vaak te horen: ‘jullie wonen in het mooiste huis v...
Koningshoeven 20

Loterij gewonnen? Dit is het duurste huis in Tilburg

Hoppa! De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking is dertig miljoen euro. Begin jij 2019 goed en ben je ...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.