Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voordelig! 11 x de goedkoopste koopwoningen in Tilburg

Door Maartje Cooijman 25 augustus 2018

De huizenprijzen stijgen razendsnel, maar gelukkig blijft er in Tilburg voldoende om te kiezen. Bovendien hoeft het niet duur te zijn. Bekijk het lijstje met de goedkoopste koopwoningen van dit moment maar eens.

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Merelstraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

Ja, we geven eerlijk toe dat er wat moet gebeuren aan dit huisje aan de Merelstraat, maar de basis is er. De hoekwoning heeft een grote woonkamer met halfopen keuken, twee slaapkamers en een zolder die als slaapkamer of kantoor kan worden ingericht. Ook krijg je er een leuk tuintje bij. De kosten? €135.000.

Ampèrestraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

Je zou het van de buitenkant niet zo zeggen, maar deze starterswoning aan de Ampèrestraat is onwijs ruim en modern ingericht. Momenteel is alles gelijkvloers, maar er bestaat de mogelijkheid om een extra verdieping toe te voegen. Handig als je meerdere slaapkamers wil, op dit moment heeft het huis er namelijk maar één. Toch mogen we in onze handjes wrijven dat dit paleisje maar €140.000 kost.

Lange Nieuwstraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

Wonen in het hartje van Tilburg met het station en de stad op loopafstand? Het kan met deze snoezige tussenwoning aan de Lange Nieuwstraat. Voor €150.000 krijg je dit huis met drie slaapkamers, dakterras en tuintje op het zuiden. De woning is instapklaar, maar kan wel een opknapbeurtje gebruiken. Durf jij het aan?

Papaverhof

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

Deze eengezinswoning aan het Papaverhof is ideaal als je van rust houdt. Het plantsoen voor de woning is autovrij en het huis ligt dicht bij een bosgebied langs het kanaal. De woonkamer, met een schouw, is uitgebouwd waardoor je nog net wat meer ruimte hebt. Ook is er een tuinkamer met lichtkoepel en zijn er drie slaapkamers. En dat voor maar €158.000.

Tollenstraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

Voor een kleine €159.000 is deze tussenwoning aan de Tollenstraat helemaal van jou. Het huis is zeer goed onderhouden, heeft drie slaapkamers en een zeer ruime achtertuin. De keuken is voorzien van een leuk eetbarretje en de badkamer van een ligbad. De koopwoning is voorzien van alle luxe.

Pretoriastraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

Deze starterswoning aan de Pretoriastraat is ideaal als je echte klusgenen hebt. Er moet namelijk nog het een en ander aan gebeuren. Toch is het huis zeker de moeite waard. Voor €159.000 kom je namelijk in een rustige en groene wijk te wonen. Bovendien heeft het huis drie slaapkamers en een diepe tuin op het noordoosten.

Nieuwstraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

Deze koopwoning aan de Nieuwstraat is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Het huis is voorzien van twee ruime en één wat kleinere slaapkamer. De keuken is semi-open en voorzien van inbouwapparatuur. Daarnaast is de zolder voorzien van een dakkapel, waardoor de ruimte nog groter lijkt. Je legt €162.000 neer voor dit huis.

Wagenaarstraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Google Maps

Dit knusse, halfvrijstaande huis aan de Wagenaarstraat staat nu te koop voor slechts €165.000. De hoekwoning is in 2000 volledig gemoderniseerd. Nu is het voorzien van een goede isolatie, vernieuwde badkamer en twee ruime slaapkamers. De achtertuin is voorzien van sierbestrating.

Bredaseweg

Bredaseweg
Foto: Funda

Dat dit prachtige pand aan de Bredaseweg op het lijstje met goedkoopste koopwoningen staat, verbaast ons een beetje. Kijk naar die prachtige houten vloer, het balkenplafond en dan nog niet eens gesproken over de ideale ligging zo vlak bij het station. We snappen er niets van. Wat een geluk voor de starters dat dit huisje al voor €169.000 van jou kan zijn.

Tempelhofstraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

Wow. Deze koopwoning aan de Tempelhofstraat zorgt dat ons hartje net wat sneller klopt. Wat een zee aan ruimte. De woning is instapklaar, voorzien van een knusse maar luxe keuken, prachtige badkamer met ligbad en twee ruime slaapkamers. Ook is er een schuifpui naar de tuin. Dat alles kost je €169.500.

Duifstraat

goedkoopste koopwoningen
Foto: Funda

We sluiten ons lijstje af met deze leuke tussenwoning aan de Duifstraat. Achter deze gevel bevindt zich een woning met boereninrichting. Met een knusse keuken, ruime badkamer met douche en drie slaapkamers, is het een ideale woning voor een starter of een gezin. De prijs is ook erg prettig, €169.500. Daar hoef je het dus niet voor te laten.

Meer huizen bekijken? Lees dan ook:

Appartement

Gaaf! 13 x de mooiste appartementen in Tilburg

Tilburg staat vol met mooie woningen. Dat vinden we helemaal niet erg want we neuzen graag op Funda....
Binnenkijken bij StadsHeer

Binnenkijken bij Kay en Yvonne in de StadsHeer: ‘Het uitzicht is zo mooi!’

Hoe is het om in het tweede hoogste gebouw van Tilburg te wonen? Wij gaan langs bij Kay van der Zwan...
Duurste woningen Tilburg

Ka-ching: 13 x de duurste woningen in Tilburg

Appartementen, huizen met of zonder tuin, het aanbod van Tilburgse woningen is zeer divers. Hoewel j...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.