Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kom maar op met die zon: 7 x Tilburgse huizen met een dakterras

Door Rowie van der Vliet 9 oktober 2017

Barbecueën, zonnebaden, biertjes drinken met vrienden… Nu het is afgelopen met de zomeravonden zit er niets anders op dan onszelf lekker maken met deze foto’s van Tilburgse huizen met een dakterras.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Besterdring

Funda.nl Besterdring
Foto: Funda.nl

Een dakterras klinkt als een enorme luxe. Dat is het ook, maar het hoeft nog niet duur te zijn. Kijk maar eens naar dit twee kamer appartement van €129.500 k.k aan de Besterdring. Wie binnenkomt kan via de overloop zo doorlopen naar het grote dakterras. Nu even duimen dat de nazomer aanbreekt zodra de nieuwe bewoners dit appartement intrekken. Kunnen ze mooi een sufertoffe housewarming geven.

Ringbaan-Noord

Dakterras
Foto: Funda.nl

Ontbijt op bed met het hele gezin klinkt leuk totdat de kinderen jam over heel het dekbed smeren. Nee, geef ons dan maar ontbijt op het dakterras. Veel makkelijker op te ruimen en net zo knus en gezellig. Als het regent is er binnen in deze gezinswoning genoeg ruimte om te schuilen. Wat dacht je van vier slaapkamers?

Vreeswijkstraat

Dakterras
Foto: Funda.nl

Zie je het al voor je? ’s Avonds sport kijken met vrienden terwijl je geniet van de buitenlucht en wijntjes en kaasplank nuttigen met je partner. Kan allemaal op dit dakterras. Waarom het leeg is op de foto? Nou, dit huis beschikt ook over een tuin! Wij zouden echter wel weten wat we aan moeten met deze ruimte…

Noordstraat

Funda.nl
Foto: Funda.nl

Er zijn genoeg redenen om te vallen voor dit huis in de Noordstraat. De ligging in het Dwaalgebied, de glas-in-lood-ramen, het authentieke trappenhuis, de prachtige visgraatvloeren en de oude details van dit pand. Het dakterras is echt de kers op de taart. Al moet je zonder muurtje of hekje wel goed uit kijken…

Korvelseweg

Dakterras
Foto: Funda.nl

Al die bloemen en kleuren stemmen je spontaan vrolijk. Lekker liggen op een ligbed is niet alleen een optie tijdens de vakantie met een dakterras als dit. Heb je niet zulke groene vingers als de vorige bewoners? Een stel nepplanten doet ook al veel. Bovendien is er ook nog een tuin met jacuzzi achter dit herenhuis waar je heerlijk kunt relaxen.

Abel Tasmanstraat

Dakterras Abel Tasmanstraat
Foto: Funda.nl

Tja, laten we eerlijk zijn: in Nederland gaat een dakterras er de komende maanden verregend uitzien. Toch ziet het er zo sfeervol uit dat je er bijna met een regenpak of paraplu zou willen neerploffen. Gelukkig ziet de jaren dertig-hoekwoning er vanbinnen ook gezellig uit.

Nieuwlandstraat

Dakterras
Foto: Funda.nl

Wauw, wie had dat gedacht? Dit pand tussen Sounds en Boekhandel Livius de Zevensprong staat te koop. Nog beter: het heeft een dakterras. Feestjes die in de keuken plaatsvinden, kunnen zo worden voortgezet op het dakterras. Bovendien is het er in de bovenwoning verrassend stil. Plannen voor een winkel? Wat is er nu fijner dan alleen een trapje naar beneden te moeten lopen om op je werk uit te komen?

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.