Open Huizen Dag: bij deze woningen kun je zaterdag lekker binnenkijken

Aangeboden door Alstede Van Mierlo Makelaardij 1 november 2018

Wil je verhuizen? Of heb je gewoon zin om woningen te bekijken? Dan kun je zaterdag 3 november lekker de hort op. Alstede van Mierlo Makelaardij houdt tussen 11.00 en 13.00 uur een speciale Open Huizen Dag. Bij deze acht gave stekkies kun je zaterdag lekker koekeloeren. 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Dr. Ahaushof 42

Ben jij op zoek naar een appartement? En wil je daarbij een groot balkon? Stap dan zaterdag even binnen bij deze woning aan de Dr. Ahaushof. Dit appartement op de tweede verdieping heeft twee slaapkamers, een moderne en open keuken (inclusief vaatwasser!) en kost slechts €250.000. 

Kwaadeindstraat 135

Nog niet genoeg gezien? Stap dan na je eerste bezoek even iets verderop binnen bij dit appartement aan de Kwaadeindstraat. Wat een sfeervol appartement! Deze woning heeft ook twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en aparte douche, moderne keuken en een oppervlakte van 90 m². Voor dit appartement betaal je ietsje minder dan de vorige: €225.000. 

Prunusstraat 47

Gaan we door met deze verrassende hoekwoning in de Bomenbuurt. Dit huis uit 1931 heeft een royale woonkamer en keuken, drie ruime slaapkamers, badkamer met apart toilet en woonoppervlakte van 118 m². Ben je dol op buitenlucht en heb je aan een tuin niet genoeg? Da’s boffen: dit huis heeft ook een dakterras. Zie jij jezelf hier straks al heerlijk zonnen? Kosten: €187.500.

Kardinaal Vaughanstraat 6

Oké, hier moet je zéker even binnenstappen! Deze karakteristieke jaren dertig woning in de Kardinaal Vaughanstraat is vanbinnen helemaal gemoderniseerd. Wat je hier allemaal spot is fantastisch: hoge ruimtes, mooie glas-in-loodramen, originele paneeldeuren, maar ook een vernieuwde keuken en badkamer, schitterende tuin en vier slaapkamers. Zeker een aanrader! Nu al overtuigd? De vraagprijs is €309.000.

Watertorenplein 11

Ah, lucky us: nóg een jaren dertig woning! Dit huis van €259.500 staat in de Bomenbuurt en heeft een vrij uitzicht. Verder spotten we een sfeervolle hal, moderne badkamer met ligbad en douche, drie slaapkamers en verbouwde zolder. En dan hebben we de keurig onderhouden achtertuin nog niet eens genoemd… Wauw!  

Duurswoudelaan 16

We maken een uitstapje naar de Reeshof. Daar staat deze woning met vijf slaapkamers, twee dakkapellen, vernieuwde keuken en ruime tuin aan een vijver te koop. Het huis in de Duurswoudelaan ligt dicht bij winkelcentrum De Heyhoef en is lekker betaalbaar: €225.000. 

Burgemeester van Meursstraat 37

Foto: Funda.nl

Wauw! Wat zouden we deze woning in de Burgemeester van Meursstraat graag kopen. De twee-onder-één-kapwoning staat op een fantastische locatie in het groen en telt maar liefst zes slaapkamers. Ook spotten we twee badkamers met ieder ligbad en douche. Ben je dol op het tuinleven? Check die ruime tuin dan maar eens goed tijdens het binnenkijken. Kosten: €575.000. 

Vloeieind 17 (Lage Mierde)

Plannen om Tilburg te verlaten voor het dorpsleven, maar nog geen idee welk dorp het moet worden? Stop dan héél even met nadenken en zoeken en loop zaterdag bij deze woning in Lage Mierde binnen. Het vrijstaande landhuis heeft vier slaapkamers en ligt dicht bij de bakker, slager en groenteboer. Ook de basisschool en kinderdagverblijf zijn om de hoek. En nog mooier: je kunt hier thuis ook je eigen kantoor runnen. Ideaal dus!

Zie ook:

alstede van mierlo makelaardij

Zo check je nu heel snel hoeveel jouw woning waard is

Heb jij uitgerekend nú plannen om je woning te verkopen? En wil je weten hoeveel jouw huis waard is?...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Alstede Van Mierlo Makelaardij. Meer over Alstede Van Mierlo Makelaardij ontdekken?

Alstede Van Mierlo Makelaardij makelaars

Nu gesloten08:00 - 20:00

Willem II Straat 39, Tilburg

Bekijk meer:makelaars
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.