Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit weekend is het Open Huizen Dag: deze woningen doen mee

Aangeboden door Gerritse Makelaardij 2 oktober 2018

Ben je op zoek naar een huis? Of vind je het gewoon leuk om huizen te kijken? Dan kun je zaterdag 6 oktober je hart ophalen tijdens de NVM Open Huizen Dag 2018. Je mag dan tussen 11.00 en 15.00 uur bij de deelnemende huizen binnenwippen voor een kijkje.

Ook Gerritse Makelaardij heeft een aantal leuke woningen die meedoen. Dit zijn leuke stekkies in Tilburg en omgeving waar de deur zaterdag wagenwijd openstaat. Zit jouw droomhuis ertussen?

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Naaldakker 1 (Lage Mierde)

Foto: Gerritse Makelaardij

We beginnen in Lage Mierde. Daar staat deze vrijstaande, goed onderhouden woning te koop. En wow, wat een fraai uitzicht! Het huis staat in een groene omgeving, heeft een schitterende achtertuin, beschikt over vier slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Wij weten wel waar we onze route beginnen…

Woonoppervlakte: 240 m2
Aantal kamers: 5
Prijs: €575.000,-
Meer foto’s zie je hier.

Middeleeuwen 22 (Goirle)

Foto: Gerritse Makelaardij

We gaan even terug naar de Middeleeuwen. Huh?! Grapje natuurlijk… Zaterdag gaan we wel naar de Middeleeuwen in Goirle. Deze leuke eengezinswoning heeft dan ook de deuren wagenwijd openstaan tijdens de NVM Open Huizen Dag. De woning heeft drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, zwevend toilet en verwarmde spiegels en overal in huis is vloerverwarming aanwezig. Scheelt weer een hoop pantoffels in de winter!

Woonoppervlakte:130 m2
Aantal kamers: 4
Prijs: €359.000,-
Meer foto’s zie je hier.

Vliestroom 18

Foto: Gerritse Makelaardij

We zijn beland in De Blaak! Voor wie comfortabel wil wonen: het is zéker de moeite om even binnen te stappen bij dit huis aan de Vliestroom. De woning heeft vijf slaapkamers, twee badkamers, een grote keuken met onder meer twee koelkasten en die tuin… Wauw!

Woonoppervlakte: 227 m2
Aantal kamers: 8
Prijs: €735.000,-
Meer foto’s zie je hier. 

Lijnsheike 1 -3

Foto: Gerritse Makelaardij

Pssst zzp’ers… Je kunt nu wonen én werken in een oude beauty salon. Hier aan Lijnsheike spotten we dit bedrijfspand met daarboven een appartement van honderd vierkante meter met twee slaapkamers. Zie je al voor je hoe je elke ochtend lekker uitslaapt, de trap afloopt en binnen één minuut achter je pc zit? Nee, (nog) niet? Wip dan zaterdag even binnen!

Woonoppervlakte: 100 m2
Aantal kamers: 10
Prijs: €419.000,-
Meer foto’s zie je hier.

Vloeiweg 136 (Oisterwijk)

Foto: Gerritse Makelaardij

Wow! Hier aan de Vloeiweg in Oisterwijk spotten we dit prachtige penthouse in het centrum. Een woning om van te dromen? Zeker weten: met maar liefst drie (!) dakterrassen kan je uitzicht haast niet beter. En wat te denken van de twee ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. En die architectuur dan… Deze staat op ons lijstje, hoor.

Woonoppervlakte: 160 m2
Aantal kamers: 5
Prijs: €725.000,-
Meer foto’s zie je hier.

Kivitslaan 17 (Oisterwijk)

Foto: Gerritse Makelaardij

We blijven even in Oisterwijk, want we hebben nóg een parel gespot! Ben je gek op groen? Dan moet je bij dit huis aan de Kivitslaan zaterdag echt binnenstappen. De woning uit 1989 is helemaal omgeven door een ‘Franse’ tuin met hortensia’s, rozen, rododendrons in verschillende kleuren en prachtige terrassen. En wat zie het er vanbinnen gaaf uit!

Woonoppervlakte: 151 m2
Aantal kamers: 4
Prijs: €795.000,-
Meer foto’s zie je hier.

Kruisboogstraat 30 (Haaren)

Foto: Gerritse Makelaardij

We wijken even uit naar Haaren. In de Kruisboogstraat spotten we deze sfeervolle twee-onder-één-kapwoning. Wat opvalt: het huis heeft een mooie hoekligging, heeft veel lichtinval, heeft een moderne badkamer en drie slaapkamers. Ook is er genoeg ruimte voor meerdere auto’s of een caravan/camper. Altijd handig!

Woonoppervlakte: 88 m2
Aantal kamers: 4
Prijs: €319.000,-
Meer foto’s zie je hier.

Burgemeester Vissersstraat 6

Foto: Gerritse Makelaardij

Back to Tilly! In de wijk Zorgvlied kun je zaterdag binnenkijken bij deze woning in de Burgemeester Vissersstraat. Het huis heeft veel lichtinval, vijf slaapkamers, een sfeervolle woonkamer met houtkachel, diepe achtertuin en vooral veel privacy. Hét ideale gezinshuis! Nog geen plannen dit weekend? Trek er dan met z’n allen op uit en wip hier even binnen.

Woonoppervlakte: 153 m2
Aantal kamers: 6
Prijs: €599.000,-
Meer foto’s zie je hier. 

Esschebaan 118 (Oisterwijk)

Foto: Gerritse Makelaardij

Zijn we alweer aanbeland bij het laatste huis. Ook deze woning aan de Esschebaan in Oisterwijk opent zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren. Het driekamerappartement is instapklaar, in 2016 helemaal vernieuwd en luxe afgewerkt. Dat is te zien ook! Dol op de zon? Dan kun je ’s zomers heerlijk genieten op het zonnig balkon.

Woonoppervlakte: 110 m2
Aantal kamers: 3
Prijs: €339.000,-
Meer foto’s zie je hier. 

En dit is het leuke team van Gerritse Makelaardij: 

gerritse makelaardij

Wij stellen aan je voor… het leukste makelaarsteam van Tilburg!

Nou mensen, mocht je nog een leuke makelaar zoeken, dan hebben wij die voor je gevonden! We stapten ...

Meer over Gerritse Makelaardij ontdekken?

Gerritse Makelaardij makelaars

Gesloten09:00 - 17:30

Nieuwe Bosscheweg 105, Tilburg

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.