Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwbouwwoningen staan nu te koop in Tilburg

Door Thijs Dingemans 2 januari 2018

Nieuw jaar, nieuwe woning? Dat kan! In Tilburg worden in 2018 verschillende nieuwbouwwoningen opgeleverd. Misschien wordt één van deze huizen wel jouw nieuwe stulpje.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Oude Leijoever

oude leijoever
Foto: Funda.nl

Droom je van een woning die ligt aan een bosrand én in een natuurgebied met veel water? Dan is het project Oude Leijoever zeker iets voor jou. De huizen worden gebouwd in de wijk Koolhoven-Buiten en zijn omringd door ontzettend veel groen. Er zijn nog vijf huizen beschikbaar in fase 4a: twee hoekwoningen, een rijtjeswoning en twee twee-onder-een-kapwoningen.

Interesse? Hier vind je meer informatie over het nieuwbouwproject. 

De Noorderstreek

noorderstreek
Foto: funda.nl

Het gaat hard met nieuwbouwproject De Noorderstreek. Inmiddels is al een groot deel van de driehonderd woningen (waarvan 76 huur) verkocht en dat snappen we best. Het project wordt een gezellige, dorpse wijk in Tilburg-Noord met supermarkten, scholen, winkels, sport en groen op een paar minuten afstand. Ook is het zo’n tien minuutjes fietsen naar het centrum. Beter kan bijna niet, toch? Er staan op dit moment nog maar vier huizen te kopen.

Interesse? Hier vind je meer informatie over het nieuwbouwproject

Wonen Aan de waterkant

waterkant
Foto: funda.nl

Het gaat hard met het nieuwe woongebied in de Piushaven. Het project Wonen Aan de waterkant is ontzettend populair en inmiddels zijn de eerste huizen alweer een jaar bewoond. Inmiddels is blok G in de verkoop gegaan. Van de 28 huizen zijn er nog 11 beschikbaar. Maar er komt meer dan alleen woningen: verdeeld over 13 verdiepingen wordt een appartementencomplex gebouwd. Elk appartement heeft een balkon of loggia met balkon, waarvan er nog 13 in de verkoop staan.

Interesse in de woningen? Kijk hier meer voor informatie. Toch liever een appartement? Dan vind je hier meer informatie. 

Park Centraal

park centraal
Foto: funda.nl

In de buurt van de Reeshof is men eind 2017 begonnen met de bouw van maar liefst 380 (!) nieuwbouwwoningen in een groen park. De parkopzet geeft de wijk een heerlijk groen karakter en biedt volop ruimte om te wandelen, spelen en recreëren. Daarnaast zorgt al het groen voor een mooie verbinding met woonwijk Reeshof en het Dongepark. De huizen worden in jaren dertig-stijl gebouwd of hebben een moderne look.

Interesse? Hier vind je meer informatie over het nieuwbouwproject.

Hof van Mahler

hof van mahler
Foto: funda.nl

Nieuw in Tilburg-Noord: het project Hof van Mahler. Er komen 14 moderne rijwoningen, met de mogelijkheid om uit te breiden, zoals een dakkapel, uitbouw en dwars kap. De huizen worden gebouwd bij het Wilhelminakanaal, in de wijk Heikant. Inmiddels is de verkoop begonnen en het gaat hard…

Interesse? Kijk hier voor meer informatie

Willemsbuiten

willemsbuiten
Foto: Funda.nl

Nieuwbouwproject Willemsbuiten bestaat uit zes buurtjes van elk ongeveer zestig tot honderd woningen, aan de rand van de Ringbaan Zuid. In totaal komen er in Willemsbuiten ongeveer 480 woningen. De brede lanen aan de buitenrand van elk buurtje hebben een groen en statig karakter. Rondom het centrale groene pleintje en de omliggende woningen vind je de hoven. Op dit moment staan er rijwoningen te koop in het derde buurtje.

Interesse? Hier vind je meer informatie

De Gaas

de gaas
Foto: Funda.nl

Ben je starter? Let dan even goed op: in Witbrant West worden tegen natuurgebied De Gaas 14 mooie huizen gebouwd. Het gaat om ruime en moderne eenkamerwoningen.

Interesse? Hier vind je meer informatie.

Stelaertshoeve

Stelaertshoeve
Foto: funda.nl

Om de hoek bij het Wagnerplein, op de oude schoollocatie aan de Beethovenlaan, worden 51 nieuwbouwwoningen gebouwd: Stelaertshoeve. Het aanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen in twe verschillende types. Een deel van de woningen zal na oplevering worden verhuurd. Het project is onderdeel van het nieuwe Wagnerplein. Je boft: er staan nog een paar huizen te koop.

Interesse? Hier vind je meer informatie.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.