Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwbouw: achter MIDI komt een woontoren

Door Rowie van der Vliet 13 augustus 2020

De heropbouw van MIDI als woonruimtes is zo goed als klaar, maar ze houden nog niet op met bouwen in de buurt. Achter het oude theater komt namelijk een woontoren: Pakhuis West, zo meldt Stadsnieuws.

In totaal komen er 45 appartementen te zitten in het complex. Deze zijn zo’n 50 tot 85 vierkante meter. Maar dat is nog niet alles. Er is ook 500 vierkante meter beschikbaar voor commerciële ruimte. In totaal komen er negen bouwlagen. Leuk om te weten: de woontoren is ontworpen door Quadrat uit Rotterdam, ook verantwoordelijk voor woonruimte in de Piushaven.

Hartje centrum

De woontoren komt midden in het Veemarktkwartier te liggen. Via de Veemarktstraat of het Panhuijsenpad sta je ineens op de Heuvel. Over hartje centrum gesproken! Gaat jouw hartje al sneller kloppen? Je kunt je hier inschrijven voor een appartement. De daadwerkelijke verkoop start waarschijnlijk in het najaar van 2020. Je kunt nu wel alvast de ontwerpen van de appartementen bekijken.

Pakhuis West

In totaal zijn er negen verschillende soorten woningen in Pakhuis West, van type A tot type I. De goedkoopste appartementen beginnen vanaf €199.000,-. Afhankelijk van de ligging kan het zijn dat je iets meer kwijt bent. De duurste appartementen zijn drie penthouses op de negende verdieping. Hiervoor betaal je zo’n €345.000,- v.o.n tot €357.000,-. Op de website bekijk je alle types op het gemakje. Je vindt er uitgebreide plattegronden, duidelijke beschrijvingen en de vanafprijs. Leuk om te weten: alle appartementen hebben een balkon of loggia.

Lees ook:

Bizar: zo ziet de woningmarkt eruit voor Tilburgers met een modaal inkomen

Het is nog steeds kommer en kwel op de Nederlandse huizenmarkt. Uit een nieuw onderzoek van de Hypot...

15 x de goedkoopste woningen in de Reeshof die nog te koop staan

Drie keer raden waar de meeste mensen in Tilburg wonen. Het centrum, Tilburg-Noord? Nee hoor, in de ...

Nieuwbouw: achter MIDI komt een woontoren

De heropbouw van MIDI als woonruimtes is zo goed als klaar, maar ze houden nog niet op met bouwen in...

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.