Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Deze nieuwbouw aan de rand van Tilburg staat nu te koop

Aangeboden door BPD 6 september 2020

Klinkt wonen in Berkel-Enschot als een ver-van-mijn-bed-show voor je? Dan zullen we jou eens wat vertellen: je bent vanuit ons centrum eerder in Berkel-Enschot dan in Tilburg-Noord of De Reeshof, en ook een ritje naar De Blaak is bijna om het even. Nog meer nieuws: jij kunt er nu wonen in deze prachtige nieuwbouwwoningen in de wijk Eikenbosch. 

Als je dan ook nog eens vanaf de Bosscheweg zo de wijk Eikenbosch inschiet, is het natuurlijk helemaal 1+1=2. In de wijk zelf vind je mogelijkheden om te winkelen en sporten, mocht je toch binnen het dorp willen blijven.

Eikenbosch

Schoolgaande kinderen? No problemo. Je loopt binnen zes minuten naar de dichtstbijzijnde basisschool. Voor middelbaar en hoger onderwijs moeten ze uiteindelijk wel naar Tilburg, maar dat is natuurlijk allesbehalve een ramp. In totaal komen er 19 nieuwe koopwoningen in Eikenbosch. Het aanbod bestaat uit 2 onder 1 kap-, hoek-, tussen- en patiowoningen.

Tekst loopt door onder de fotogalerij.

Impressie: Nieuwbouw Eikenbosch.
Impressie: Nieuwbouw Eikenbosch.
Impressie: Nieuwbouw Eikenbosch.
Impressie: Nieuwbouw Eikenbosch.

Geen zorgen over de toekomst

Het mooie is, wonen in Berkel-Enschot hoeft helemaal niet zo duur te zijn als we hier in Tilburg denken. De goedkoopste woningen staan te koop voor €310.000,- en er zijn zelfs hoekwoningen voor €324.000,-. En tja, met een nieuwbouwwoning bespaar je geld op een hoop andere dingen. Een toekomst zonder gasaansluiting zit er sowieso aan te komen, en met deze woningen hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken: deze woningen zijn al zonder gasaansluiting gebouwd. Ze beschikken ook nog eens over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je woning en elektriciteit opwekken. Letterlijk no worries, dus.

Ben jij al helemaal hyped voor deze nieuwbouwwoningen op toplocatie waarmee je jááááren vooruit kunt? Twijfel dan niet en neem vooral een kijkje op de website! Daar zie je alle verschillende soort woningen en vind je alle informatie die je maar nodig hebt.

 

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door BPD. Meer over BPD ontdekken?

BPD


IJsbaanpad 1 A, Amsterdam

adv.