Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het allerlaatste nieuwbouwproject in de Reeshof: jij kunt er wonen!

Aangeboden door Van de Water Makelaars 14 april 2020

Regelmatig worden de woorden ‘Reeshof’ en ‘nieuwbouw’ in één zin genoemd. Natuurlijk is het een relatief nieuwe wijk, maar wist je dat de eerste woningen alweer van 1980 (!) dateren? Hoe dan ook, anno 2020 is het zover: het allerlaatste nieuwbouwproject – Het Groene Hof – van de Reeshof is van start!

Het gaat om de woningen van Het Groene Hof, die deel uitmaken van nieuwbouwwijk Park Centraal, gelegen aan de uiterste westrand van Tilburg. Er worden woningen gebouwd in diversen prijscategorieën en oppervlakten. 

Prijzen

De woonoppervlaktes binnen het plan variëren van 160 tot 172 vierkante meter en alle woningen liggen op royale kavels tot wel 480 (!) vierkante meter. De prijzen beginnen op € 334.950 en lopen op tot en met € 494.950.  Het bijzondere van het plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk: dat loopt door de gehele lengte van het plangebied. Alle woningen in de wijk hebben dus een directe relatie tot het park!

Het Groene Hof

Het Groene Hof is niet alleen het laatste deel van het totale plan: het is ook het deel met de meest bijzondere woningen. Er zullen twee-onder-een-kapwoningen en grote herenhuizen op grote kavels gerealiseerd worden. De woningen worden voorzien van witte gevels met een donkere plint en dito kozijnen. Dit in combinatie met het park zorgt voor een bijzonder straatbeeld.

Ruimte

De meeste twee-onder-een-kapwoningen hebben een erker aan de voorzijde en een zij-entree. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leefkeuken met ruim zicht over het park. Alle woningen zijn comfortabel en duurzaam door de toepassing van een combiwarmtepomp, pv-panelen en vloerverwarming en -koeling. Tel daar nog eens de ruimte tuinen bij op en wij zouden er zo willen intrekken…

Homestudios

Kopers ontvangen voor de indeling en afwerking van hun woning een uitnodiging voor een unieke experience bij Homestudios. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een klantreis en complete woonervaring, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Zo helpt het experience center Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken.

Interesse? Schrijf je dan nu in!

Vragen

Bij vragen kun je contact opnemen met Van de Water Makelaars Tilburg, via telefoonnummer 013-5952952 of per e-mail via [email protected]

Lees ook:

van de water groep

Huis verkopen? 10 redenen waarom je het best voor Van de Water Groep kunt kiezen

Heb jij plannen om te verhuizen en zoek je nu een goede makelaar om je huis te verkopen? Stop dan me...
toplocatie

Binnenkijken bij dit bijzondere huis op toplocatie (en jij kunt er wonen!)

Dichtbij de Piushaven, de Korte Heuvel op loopafstand en tóch net buiten alle drukte die de binnenst...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Makelaars. Meer over Van de Water Makelaars ontdekken?

Van de Water Makelaars

makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Bredaseweg 368, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

adv.