Er komt een hele nieuwe wijk met 380 woningen

Aangeboden door Van de Water Makelaars 1 april 2019

Ben jij op zoek naar een gloednieuwe én duurzame woning? Lees dan even goed mee, want in de Reeshof wordt een compleet nieuwe wijk gerealiseerd. Het gaat om nieuwbouwproject Park Centraal en de verkoop van fase vijf (54 woningen) start 4 april.

En of dit tof is! Er worden 380 verschillende woningen gebouwd in de Reeshof. Het gaat om jaren dertig woningen, maar ook witte, strakke moderne huizen. En dan zijn ze er ook nog eens in diverse maten en soorten: van kleine tot grote midden- en hoekwoningen en verschillende typen twee-onder-één-kapwoningen. Het allermooiste: er zijn huizen die je al vanaf €244.950 koopt!

Groene omgeving

De wijk wordt echt prachtig: de woningen komen te liggen in een groene omgeving. Zo grenst een deel van de huizen aan een park. Verder zijn de straten autoluw en parkeren kan op de eigen parkeerplek of in parkeerhofjes. Check: je weet nu ook meteen waarom dit nieuwbouwproject Park Centraal heet. In de buurt van de nieuwe wijk zijn verder een heleboel voorzieningen, zoals een gezellig winkelcentrum, sportfaciliteiten, een school en supermarkt.

(tekst loopt door onder foto)

park centraal
Een impressie van Park Centraal. Foto: Van de Water Makelaars

Energiezuinig

Nieuwbouwproject Park Centraal gaat uitstekend met de tijd mee en daarom zijn de huizen lekker energiezuinig. Zo krijgen de woningen een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Op de begane grond en eerste verdieping is ook nog eens vloerverwarming. Lekker voor in de winter!

Goede afwerking

Naast die vloerverwarming worden de huizen goed afgewerkt. Zo hoef je niet na te denken over de tegels in de badkamer, want het sanitair en tegelwerk in de badkamer en toilet wordt voor je geregeld. Gaan we door naar de benedenverdieping, waar elk huis een schuifpui naar de achtertuin krijgt.

En nu het allermooiste…

Je kunt je huis naar eigen wens samenstellen! Van extra lichtpunten tot grotere opties als een uitbouw, dakkapel en het samenvoegen van slaapkamers; alles is mogelijk. Ze houden rekening met je persoonlijke woonstijl, wens en – ook héél fijn – je budget.

(tekst loopt door onder foto)

park centraal
Een impressie van Park Centraal. Foto: Van de Water Makelaars

Enthousiast geworden?

Donderdag 4 april start Van de Water Makelaars de verkoop van 54 nieuwe woningen (fase 5). Je kunt je online inschrijven voor het nieuwbouwproject. Doe dat dus voor die tijd op de website van Park Centraal. Je krijgt daarna een mailtje met een link om je in te schrijven voor een woning die je graag zou willen.

Eind 2020 klaar

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen vindt een toewijzing plaats. Als jij de gelukkige bent en een woning krijgt toegewezen, dan nodigt de makelaar je uit voor een gesprek en zal alles rondom het project met je besproken worden. Aannemer BAM Wonen wil in het vierde kwartaal van 2019 beginnen met de bouw (mits de verkoop snel verloopt), vervolgens houden ze rekening met ongeveer een jaar bouwtijd.

Goed, nog even wat info in het kort:

  • Ontwikkelaar: AM
  • Aannemer: BAM Wonen
  • Makelaar: Van de Water Makelaars Tilburg
  • Aantal woningen: 54
  • Prijsklasse: Variërend van €244.950 tot €459.950

En zo ziet de gloednieuwe wijk eruit:

Foto: Van de Water Makelaars
Foto: Van de Water Makelaars
Foto: Van de Water Makelaars
Foto: Van de Water Makelaars
Foto: Van de Water Makelaars
Foto: Van de Water Makelaars
Foto: Van de Water Makelaars
Foto: Van de Water Makelaars

Lees ook:

mooi wonen

Dit wil je weten over het tofste nieuwbouwproject in Tilburg

Heb je al gehoord over Mooi Wonen? Dit toffe nieuwbouwproject aan de rand van Tilburg (Koningsoord, ...
van de water makelaars

5 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen

Ga jij je huis verkopen? Dan kun je ervoor kiezen om zelf de rol van makelaar op je te nemen. Maar h...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Makelaars. Meer over Van de Water Makelaars ontdekken?

Van de Water Makelaars

makelaars

Vandaag gesloten

Bredaseweg 368, Tilburg

Bekijk meer:makelaars

  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.