Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je weten over het tofste nieuwbouwproject in Tilburg

Aangeboden door Van de Water Makelaars 11 februari 2019

Heb je al gehoord over Mooi Wonen? Dit toffe nieuwbouwproject aan de rand van Tilburg (Koningsoord, Berkel-Enschot) is nu in de verkoop. Wij beantwoorden al je vragen over dit project. Wedden dat jij na het lezen van dit lijstje net zó enthousiast bent als wij?

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Wat is Mooi Wonen?

mooi wonen
Foto: Van de Water Makelaars

Mooi Wonen is hét alternatief voor ‘zelfbouwen’. Er worden drie riante vrijstaande en vier vrijstaand geschakelde woningen gebouwd op een prachtige locatie. Het allertofste: de zeven villa’s worden naar jouw woonwensen opgeleverd met extra tuinkamer om te wonen, werken, ontspannen, shoppen en spelen; je huis is dus écht uniek.

Waar komt het?

mooi wonen
Foto: Van de Water Makelaars

Mooi Wonen komt aan de rand van Tilburg, in Koningsoord (Berkel-Enschot). De villa’s worden op een prachtige plek in het Berkelse landschap gebouwd, aan de rand van ‘Mariënkroon’. Je hebt dus echt de ruimte, veel privacy en je komt op je eigen plekje helemaal tot rust en woont ook nog eens vlakbij diverse voorzieningen en uitvalswegen. Dat is nog eens Mooi Wonen! 

Wat maakt dit project bijzonder?

mooi wonen
Foto: Van de Water Makelaars

Om maar meteen te beginnen met het ontwerp: de villa’s zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer architecten (Thomas Bedaux). Dat wordt dus écht mooi! Het gaat om zeven woningen die allemaal anders zijn. Ze worden compleet opgeleverd met luxe keuken en badkamer. Ook fijn! De architect heeft gezorgd dat er riante leefruimten in huis zijn met veel mogelijkheden qua indelingen. Dat bespaart je dus een uitbouw!

Er is veel flexibiliteit: je hebt zelf invloed op hoe jouw woning eruit komt te zien. Wil je graag een slaap- en badkamer op de begane grond? Wil je de keuken gericht aan de straatkant of juist aan je tuin? Aan jou de keuze! Of heb je liever een aparte eetkamer, atelier of kantoor? Alles kan! Je hoeft alleen maar je wensen door te geven; de bouw wordt vervolgens helemaal voor je geregeld. 

Voor wie is dit?

Foto: www.mooiwonen-berkelenschot.nl

Voor iedereen! De woningen zijn levensloopbestendig, dus van jong tot oud. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt de rustgevende omgeving een veilige plaats voor jonge kinderen. Stellen, jonge gezinnen, een ouder echtpaar; iedereen kan hier wonen! 

Wanneer kun je hier wonen?

mooi wonen
Foto: Van de Water Makelaars

Even geduld nog… De verkoop is inmiddels begonnen. Er zijn nog drie van de zeven woningen beschikbaar, dus je moet er snel bijzijn! In het tweede kwartaal van 2019 wordt begonnen met de bouw, de oplevering volgt een jaar na de start.

Waar kan ik meer informatie krijgen?

van de water makelaars
Foto: Van de Water Groep

Wil je meer weten over Mooi Wonen in Berkel-Enschot? Neem dan contact op met Van de Water Makelaars. Bij hun kun je meer informatie krijgen over dit bijzondere en toffe nieuwbouwproject aan de rand van Tilburg. De experts van Van de Water vertellen je alles over het project en beantwoorden al je vragen.

Ben je nu al overtuigd en wil je een van de zeven nieuwe bewoners worden? Schrijf je dan nu hier in.

Meer informatie over nieuwbouwproject Mooi Wonen vind je hier. 

Lees ook:

van de water makelaars

5 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen

Ga jij je huis verkopen? Dan kun je ervoor kiezen om zelf de rol van makelaar op je te nemen. Maar h...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Makelaars. Meer over Van de Water Makelaars ontdekken?

Van de Water Makelaars makelaars

Geopend09:30 - 12:30

Bredaseweg 368, Tilburg

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.