Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze nieuwbouwprojecten in Tilburg zijn nog woningen beschikbaar

Door Rowie van der Vliet 24 februari 2020

Ben jij op zoek naar nieuwbouwwoning in Tilburg? Wij hebben een paar nieuwbouwprojecten in Tilburg, waar nog woningen beschikbaar zijn, op een rijtje gezet. Komen ze!

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

The Bank

ABN AMRO gebouw in Tilburg. Appartementen Heuvelring
ABN AMRO in Tilburg. De kantoortoren wordt een woontoren. Foto: indebuurt Tilburg

De kantoortoren van ABN AMRO verandert in een woontoren. Op de bekende plek aan de Heuvelring komen straks 35 appartementen van zo’n vijftig vierkante meter. Daarboven vinden we twee penthouses van honderd vierkante meter. De woningen worden opgeleverd in het eerste kwartaal van 2021. Inschrijven kan nu via de website van verhuurder iResidence. Van alle nieuwbouwprojecten zit deze op de meest herkenbare plek.

Park Centraal (fase 6)

park centraal
Foto: Van de Water Makelaars

Zo fijn! Er zijn nog nieuwbouwwoningen beschikbaar in Park Centraal, namelijk buurtje Het Groene Hof. Het hof doet echt zijn naam eer aan, want het is hier nóg groener en ruimtelijker dan eerdere fases van het nieuwbouwproject. Je moet nog héél even geduld hebben. Naar verwachting start de verkoop in maart. Hier lees je meer.

Nieuw Loven

Foto: Google Streetview

Vers van de pers! Nieuw Loven is nu nog nergens in Tilburg te vinden, maar de eerste woningen van het nieuwbouwplan gingen in februari in de verkoop. Het gaat om een maisonnettes en eengezinswoningen op de hoek van de Goudregenstraat en de Rozenstraat. De appartementen kosten zo’n twee ton en voor de huizen moet je minimaal €379.000 neerleggen. Op de hoek staat nu nog een kraakpand. Hier lees je meer.

Nobelstraat

De Nobelstraat. Foto: Google Streetview

Altijd al in de buurt van het Quirijnstokpark willen wonen? Kan gewoon! Zoek je een nieuw thuis in 2020? Toevallig staan er nog nieuwbouwwoningen in De Nobelstraat te koop. Ook huurders in de vrije sector zijn hier welkom. Op het moment van schrijven zijn er nog vijf huizen beschikbaar. Go, go, go!

Willemsbuiten (buurtje 5A)

Posted by Willemsbuiten on Sunday, 8 December 2019

Veel Tilburgers hebben al een plekje in Willemsbuiten gevonden. Toch was het vanaf 13 december weer zover, er zijn nog woningen te koop. Ook in het nieuwe jaar is er nog plek voor kersverse bewoners in buurtje 5A. Hier komen 53 huizen bij. Van eengezinswoningen tot vrijstaande huizen. Je leest hier meer. Op het moment van schrijven staan er nog 25 huizen te wachten op een eerste bewoner.

De Tricotage

De Tricotage te Tilburg

Zoek je een mooie woning in de binnenstad van Tilburg? Kies dan voor de comfortabele, moderne en nieuwe stadswoningen van Tilburg. Koffietentjes, hippe hotspots en creatieve startups – allemaal op loopafstand. Uniek zijn de aantrekkelijk lage maandlasten van deze ruime koopwoningen.Nieuwsgierig of de Tricotage ook iets voor jou is? Kom a.s. zaterdag, 18 januari, naar de informatie inloopdag tussen 11.00 en 12.00 uur bij ons op kantoor aan de Hogeschoollaan 231 in Tilburg. Wees er snel bij, want de verkoop gaat hard! Wij kijken uit naar je komst en zijn geïnteresseerd in jouw woonwensen.

Posted by Transparant Makelaars on Wednesday, 15 January 2020

Lekker op de voet naar de Spoorzone? Kan gewoon! Op het terrein van een oude textielfabriek vinden we straks 34 nieuwbouwwoningen. Je zit dichtbij de binnenstad, maar ervaart toch de rust. De Tricotage is vernoemd naar tricotagefabriek Charma. Er zijn nog dertien huizen beschikbaar. Meer lees je hier.

Koopvaardij

de koopvaardij
Foto: www.de-koopvaardij.nl

Geloof het of niet: volgens Funda zijn er nog appartementen te koop in De Koopvaardij. De plekken worden naar verwachting opgeleverd in juli 2020. De Piushaven (en de Koopvaardij zelf) zijn een gewilde plek om te wonen. Lekker aan het water en met veel terrasjes in de buurt. Dit is een van de nieuwbouwprojecten die al bijna af is.

De Gaas

In de verkoop: Aan de Wapenveldstraat (Witbrand West te Tilburg): https://www.funda.nl/nieuwbouw/tilburg/project-40492878-de-gaas/

Posted by Vermeer Architecten b.v. on Wednesday, 27 March 2019

Eusj, dat is gaas- uh, gaaf! Mis jij een beetje groen om je heen, maar denk je er met geen haar op je hoofd over na om uit Tilburg te vertrekken? In Witbrabant West staan nieuwbouwwoningen pal naast natuurgebied De Gaas. Tussen woonblokken komen ook plantsoenen te liggen. Lijkt dat je wat? Volgens Funda zijn er nog drie huizen beschikbaar.

New Korvel II

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wil jij een woning die bijna niemand anders heeft en waar nog niemand eerder in heeft gewoond? Het bestaat! Aan de Korvelseweg en de Trouwlaan vind je namelijk New Korvel II. Je krijgt een eigen parkeerplaats, berging en ruim terras. De stadsvilla is nog lekker zelf in te delen. Een van de meest kleinschalige nieuwbouwprojecten, maar zeker niet minder bijzonder.

Lees ook:

Piushaven woningen Fabriekskwartier

Er komen zo’n 350 woningen bij in de Piushaven (en een deel daarvan is keigoedkoop)

Lekker wonen aan het water. Heel veel Tilburgers dromen ervan om iedere dag wakker te worden in de P...

Woningruil in Tilburg: dit is alles wat je moet weten

Kijk je graag naar programma's waarin gezinnen van woning ruilen? Dat kan jij ook! En dan ook nog ee...
Nieuwbouwhuizen Tilburg

Wow! Tilburg krijgt er zo’n 170 sociale huurwoningen bij

Betaalbaar wonen in het centrum? Dat willen wel meer mensen. Lekker een drankje doen en niet meer me...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.