Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x deze nieuwbouwprojecten komen eraan in 2020

Door Rowie van der Vliet 12 januari 2020

Steeds meer mensen willen in Tilburg wonen en dat begrijpen wij natuurlijk maar al te goed! Er worden daarom steeds meer woningen bijgebouwd en het ene project is nog leuker dan het andere. Daarom verzamelden wij de mooiste, leukste en tofste nieuwbouwprojecten van 2020.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuw Loven

Foto: Google Streetview

Vers van de pers! Nieuw Loven is nu nog nergens in Tilburg te vinden, maar de eerste woningen van het nieuwbouwplan gaan in februari in de verkoop. Het gaat om een maisonnette, zes stadswoningen en drie appartementen op de hoek van de Goudregenstraat en de Rozenstraat. De appartementen kosten zo’n twee ton en voor de huizen moet je minimaal €379.000 neerleggen. Op de hoek staat nu nog een kraakpand. Hier lees je meer.

Willemsbuiten (buurtje 5A)

Veel Tilburgers hebben al een plekje in Willemsbuiten gevonden. Toch was het vanaf 13 december weer zover, er zijn nog woningen te koop. Ook in het nieuwe jaar is er nog plek voor kersverse bewoners in buurtje 5A. Hier komen 53 huizen bij. Van eengezinswoningen tot vrijstaande huizen. Je leest hier meer.

Nobelstraat

Altijd al in de buurt van het Quirijnstokpark willen wonen? Kan gewoon! Zoek je een nieuw thuis in 2020? Toevallig staan er nog nieuwbouwwoningen in De Nobelstraat te koop. Ook huurders in de vrije sector zijn hier welkom. Op het moment van schrijven zijn er nog dertien huizen beschikbaar. Go, go, go!

De Noorderstreek

Hallo nieuwe woonwijk! Langs het Wilhelminakanaal, op de plek waar ooit wijnimporteur Verbunt zat, vinden huizen waarvan jij de eerste bewoner kunt worden. Inmiddels is fase 4 van Noorderstreek al gestart. Er staan zo’n 31 huizen te koop die beginnen bij €267.500 en oplopen tot €545.000. Straks vinden we hier vrijstaande woningen, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen.

Park Centraal

Als je het ons vraagt, is dit een teken. Tijdens het schrijven van dit stuk zijn er namelijk nog (0)13 nieuwbouwwoningen beschikbaar in Park Centraal. Ideaal als je echt in alle rust in Tilburg wil wonen. Park Centraal ligt namelijk naast De Reeshof. Kun je pas echt zeggen dat je aan de rand van Tilburg woont! En dat in het bos met veel mooie watertjes.

De Tricotage

Kom je vaak in de Spoorzone met haar fijne koffietentjes, toffe evenementen en mooie plekken? Wie koop je in 2020 een huis dat lekker dichtbij al dat leuks ligt. Er staan 23 nieuwbouwwoningen, op een oud terrein van een textielfabriek, te wachten op een nieuwe eigenaar. Door het speelse schuine dak lijken de huizen wel een beetje op het ‘zigzagdak’ van een fabriek. Lees je hier alvast goed in.

De Gaas

Eusj, dat is gaas- uh, gaaf! Mis jij een beetje groen om je heen, maar denk je er met geen haar op je hoofd over na om uit Tilburg te vertrekken? Nieuwbouwplan Witbrant West biedt woningen pal naast natuurgebied De Gaas aan. Tussen woonblokken komen ook plantsoenen te liggen. Lijkt dat je wat? Het project is al een half jaar geleden aangekondigd, maar misschien is er nog een plekje voor jou over. Volgens Funda zijn er nog vier huizen beschikbaar.

Lees ook

Betaalbaar wonen! 9 x appartementen onder de €175.000 die te koop staan

Ben je al even op zoek en is het je nog niet gelukt om jouw eigen plekje in Tilburg te vinden voor e...
stadswoningen boomstraat

Tilburgs mysterie: wat gaan ze hier bouwen op de hoek van de Boomstraat?

Stond daar niet járen dat opvallende gele gebouw op de hoek van de Boomstraat? Jazeker! Sinds kort i...
plan T

Mysterie: wat komt er in die andere bouwput naast LocHal?

Nog niet zo lang geleden vroegen wij ons hardop af wat ze nu eigenlijk naast de LocHal aan het bouwe...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.