11 x deze grote nieuwbouwprojecten komen eraan

Door Emma Koevoets 4 januari 2019

Steeds meer mensen willen in Tilburg wonen en dat begrijpen wij natuurlijk maar al te goed! Er worden daarom steeds meer woningen bijgebouwd en het ene project is nog leuker dan het andere. Daarom hebben wij de mooiste, leukste en tofste nieuwbouwprojecten voor 2019 voor je verzameld.

<< < Pagina 1 / 12 >
⟵ swipe swipe ⟶

Oude Leijoever

Foto: Funda

Koolhoven wordt steeds groter! In Koolhoven-Buiten is project Oude Leijoever gestart! En daar kun je vanaf dit jaar lekker zuidelijk wonen tussen de natuur en de Schotse Hooglanders. Je kiest uit nieuwe tweekappers, driekappers, hoekwoningen en rijtjeshuizen. De verkoop van de nieuwe huizen (fase 5 en 6) is al gestart.

Sacramentshof

Foto: Funda

De toren van de oude Sacramentskerk is blijven staan en krijgt nu maar liefst zeven woonlagen! Waar vroeger de rest van de kerk stond, komen twaalf nieuwe huizen in een moderne stijl van de kerk. Als je nog een van de woningen wil bemachtigen moet je snel zijn! Er zijn nog maar vier huizen beschikbaar. 

Sacramentshof

Cool nieuwbouwproject! Woningen in de Sacramentskerk

Dit vinden we gaaf! De Sacramentskerk krijgt een nieuw bestemming: achter en zelfs in de kerk komen ...

Stadsplein Forum

Foto: Funda

Wonen vlakbij station Reeshof lijkt ons superfijn! Er worden dit jaar wel vijftien nieuwe appartementen bijgebouwd. Helaas zijn alle appartementen al verkocht, maar je kunt je nog wel opgeven als reservekandidaat, mocht een van de andere kopers misschien nog van z’n appartement afzien.

Stadsplein Forum

Gaaf nieuwbouwproject: 15 luxe appartementen in het groen

En ja hoor, daar is het volgende nieuwbouwproject alweer: Stadsplein Forum. In de Reeshof worden 15 ...

Park Centraal

Foto: Funda

Helemaal aan de uiterste westrand van Tilburg komt een groot park met 48 nieuwe koophuizen. Lekker rustig en groen! Maar ook met het kopen van een van deze huizen moet je snel wezen. Er zijn er nog maar dertien beschikbaar. 

Willemsbuiten

Foto: Funda

In de nieuwe buurt Willemsbuiten aan de Ringbaan-Zuid komen 480 nieuwe woningen te staan! Het zijn zowel koophuizen als huurhuizen. Momenteel is de verkoop van 59 huizen in fase 4 al gestart en daarvan zijn er nog maar drie beschikbaar! Dus wees snel!

Natuurlijk Koolhoven

Foto: Funda

Bewoners van Tilburg kunnen lekker in de natuur wonen. Vandaar project Natuurlijk Koolhoven, waar je je tussen de bomen, planten en dieren bevindt. De huizen in fase 1 zijn inmiddels al verkocht. De inschrijvingen voor fase 2 zijn ook al gesloten.

Buitenhof Oost

Foto: Funda

In de Reeshof is de nieuwbouw niet te stoppen. Met project Buitenhof Oost komen er dit jaar 41 woningen bij (fase 3), waarvan er 35 beschikbaar zijn. Sla dus snel je slag nu het nog kan!

Vormenrijk

Foto: Funda

Op zoek naar een nieuwbouwhuis, maar wil je liever niet kopen? Op de plek van van de Vormenfabriek aan de Hart van Brabantlaan komt een nieuw woonwijkje met alleen maar huurwoningen. En daar krijg je dan ook nog je eigen parkeerplek bij! De verhuur van de 130 woningen is al gestart en er zijn nog dertig woningen beschikbaar.

Nijverstraat

Foto: Funda

Aan de Nijverstraat, waar eerst de meisjesschool zat, komen in 2019 zes twee-onder-een-kapwoningen. Ook bij deze huizen krijg je een eigen parkeerplaats, je zit tenslotte middenin het centrum als je hier woont. Deze krijg je op het terrein van de nieuwe supermarkt, want die zit ook lekker in de buurt.

De Gaas

Foto: Funda

In Witbrant West zijn ze ook nog niet klaar met bouwen. En dit jaar komen er weer 14 nieuwe woningen bij aan natuurgebied De Gaas. Altijd al een huis willen hebben waarbij je zelf over het ontwerp hebt meegedacht? Dan is dit je kans! Alle veertien beschikbare plekken zijn nog vrij!

Blaakse Tuinen

Foto: Funda

Hou je van rust, groen en heb je graag een eigen kantoorruimte aan huis? In de Blaak komen dit jaar maar liefst zes moderne villa’s! Geschikt voor zowel ouderen als jonge gezinnen. Ideaal toch?

Lees ook:

Piushaven

Yes, we krijgen weer een nieuwbouwproject in de Piushaven!

Hoppa! In de Piushaven worden nog meer appartementen de grond in gestampt. In de Koopvaardijstraat v...
de koopvaardij

10 x deze nieuwbouwprojecten werden aangekondigd in 2018

Hallo nieuwe Tilburgse woningen! In 2018 werden we getrakteerd op prachtige nieuwbouwprojecten in de...
starter

Zo lastig is het voor een starter om een huis te kopen in Tilburg

De huizenprijzen blijven stijgen en dus wordt het in veel gemeenten steeds lastiger om een betaalbar...
Stadsplein Forum

De Reeshof is hot! Dit wordt allemaal nieuw gebouwd in de wijk

Woon je in de Reeshof? Dan zit je wat ons betreft helemaal op de goede plek. Het bewijs dat de wijk ...
<< < Pagina 1 / 12 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.