Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet op vakantie geweest? 5 x zo geef je je woning een upgrade

Aangeboden door Profielux Tilburg 27 september 2020

De schoolvakanties zitten er weer op en ook de meteorologische zomer van 2020 kan de geschiedenisboeken in. Thuisgebleven deze zomer? Dan heb je misschien wel een paar centen ‘over’. En wat is er nu een betere investering dan een upgrade voor je woning? De mannen van Profielux helpen je er graag mee!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kozijnen

Foto: eigen foto.

Nog van die oude, bijna rottende, houten kozijnen erin zitten? Dan is het echt tijd om over te stappen op kunststof kozijnen. Die zijn bestand tegen alle weersinvloeden, corrosie, verkleuring en veroudering. Bovendien heb je ze in een handomdraai schoon én hoef je ze nooit meer te schilderen. Hoe fijn is dat? Meer weten over de kozijnen van Profielux? Neem hier een kijkje.

Zonneschermen

Foto: eigen foto.

Met Erik heeft Profielux een heuse zonweringspecialist in huis. Screens, terrasoverkappingen, verandaschermen of zonneschermen: u roept, Profielux draait. Ook om de zon van binnenuit buiten te houden is er een oplossing te vinden. Denk daarbij aan jaloezieën, rolgordijnen of paneelgordijnen.

Dakkapellen

Foto: eigen foto.

Al jaren denk je aan een extra slaapkamer, een hobbyruimte of een werkkamer. Een probleempje: je hebt er eigenlijk geen ruimte voor. Dan heeft Profielux een oplossing voor je. Met een dakkapel maak je van die rommelzolder en volwaardige kamer. De mannen fabriceren en monteren de dakkapellen waardoor kwaliteit gegarandeerd is!

Horren

Foto: eigen foto.

De zomer zit erop, maar dat betekent niet dat al het ongedierte meteen verdwijnt. Spinnen, insecten, vliegen; noem het maar op en het vliegt of springt bijna wel het hele jaar rond. Ben jij zo’n persoon die er helemaal kriebelig van wordt? Laat dan horren installeren!

Rolluiken

Foto: eigen foto.

Rolluiken: misschien niet het meest sexy gespreksonderwerp voor op een verjaardagsfeestje, maar er valt genoeg over te vertellen. Rolluiken gaan namelijk niet alleen inkijk tegen, maar bieden ook isolatie tegen geluid, werken verduisterend, hebben isolerende eigenschappen waarmee ze energie besparen én kunnen inbraakvertragend werken. Kijk, vertel dat maar eens tijdens je feestje.

Alle informatie over de producten en diensten van Profielux vind je op de website.

Lees ook:

Profielux

Op pad met Profielux: ‘Iedereen heeft z’n eigen specialiteit’

Kozijnen, zonweringen, dakkapellen, veranda's en ga zo door. Eigenlijk kun je voor bijna alles wat e...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Profielux Tilburg. Meer over Profielux Tilburg ontdekken?

Profielux Tilburg klusbedrijven

Geopend08:00 - 18:00

Notelstraat 7b, Esbeek

Bekijk meer:klusbedrijven

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.