Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe maar luxe: 5 x huizen met een eigen zwembad

Door Thijs Dingemans 14 augustus 2017

Altijd al een zwembad in de tuin gewild? Heerlijk op een zomerse dag met een cocktail aan de rand van je eigen zwembad… wat een luxe. Je moet er een paar ton (of miljoenen) voor neerleggen, maar dan heb je ook wat. Hierbij een aantal huizen-met-zwembad die in Tilburg te koop staan. En mocht je bankrekening niet zo vet zijn: dromen mag altijd!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Reeshofdijk 15

zwembad
Foto: Funda

We bijten het spits af met dit huis in de wijk Het Wandelbos. Die namen we – hoe kan het ook anders – al mee in ons lijstje met droomhuizen. Dit huis is toch om van te dromen? Helemaal vanwege het zwembad én jacuzzi in huis! Alsof dat al niet genoeg is heeft dit huis ook nog een sauna met dompelbad en douche in de kelder, een grote wijnkelder en tennisbaan met verlichting.

Je moet alleen wel even flink de portemonnee trekken: € 1.995.000 k.k.

Meer foto’s van dit droomhuis vind je op funda

Massenetlaan 8

zwembad
Foto: Funda

Gaan we door met dit huis in Noord. De vrijstaande woning heeft een prachtige tuin met veranda. Ideaal dus voor een zomeravondje. En wat is er dan lekkerder om even af te koelen in het zwembad? Een lekker groot bad (ong. 10 x 5 m) waar je met de hele familie in kan. Bij het zwembad zit ook nog een extra kleedruimte, douche, toilet én buitensauna.

Voor dit huis betaal je € 650.000 k.k.

Meer foto’s zie je op funda

Schilbergstraat 11

zwembad
Foto: Funda

Je verwacht het misschien niet, maar deze twee-onder-een kap woning in de Reeshof heeft een lekker zwembad in de tuin mét terras. Heerlijk dus. En mocht je van al dat baantjes trekken moe worden, dan kun je snel op één van de slaapkamers een powernapje doen. Aan slaapkamers geen gebrek in dit huis: 5 stuks maar liefst.

Het mooie is dat je voor deze woning niet eens heel diep in de buidel moet tasten: € 375.000 k.k.

Klinkt goed, hè? Bekijk de andere foto’s op funda

Bredaseweg 490

zwembad
Foto: Funda

Ok, voor dit huis moet je wel flink dokken, maar dan heb je ook wat. Een prachtige villa gelegen aan de Bredaseweg met een perceeloppervlakte van maar liefst 15.000 m². Natúúrlijk zit daar een zwembad bij. En ook die is supergroot. En je boft: dit huis kostte eerst 2,5 miljoen euro, maar nu slechts € 1.690.000 k.k.

Bekijk nog eens 35 foto’s van dit huis op funda

Noordwijkstraat 9

zwembad
Foto: Funda

Hé, nog zo’n ‘gewoon’ huis mét zwembad. Deze woning ligt in de Reeshof en hier heb je echt het gevoel dat je constant op vakantie bent. De tuin ligt op het westen en je hebt dus vaak zon. En hoe lekker is het om dan even in het zwembad van 8 x 4 meter te plonzen? Alleen nog even die € 389.000 k.k. betalen en dan is je eigen zwembad binnen!

Andere foto’s vind je op funda.

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.