Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: wonen in een nieuwbouwwijk aan de rand van Tilburg

Aangeboden door BPD 4 december 2020

Binnen no time in de gezellige drukte van het centrum van Tilburg maar óók in de serene rust van een bosrijke omgeving? Dan is wonen in de nieuwbouwwijk Eikenbosch in Berkel-Enschot sowieso wat voor jou. Maar let op: er zijn nog maar enkele woningen vrij.

Er hoeven nog maar een paar huizen te verkocht te worden en de bouw kan van start. Win-win, dus: jij hebt je droomhuis te pakken en je kunt er lekker snel in.

Tilburg

Nu zien we je denken: Berkel-Enschot, da’s toch himmòl gin Tilburg?! Maar wat als we je zeggen dat je vanuit het centrum eerder in Eikenbosch bent dan in De Reeshof of Tilburg-Noord? Geloof ons, je voelt je ook in deze nieuwbouwwijk op en top Tilburger.

Laatste kans

Maar, zoals we al zeiden: dan moet je er snel bij zijn. De nieuwe woningen in deze wijk zijn namelijk helemaal hot en gaan als een speer. Check hier welke huizen er nog beschikbaar zijn. Ja, ja, je ziet het goed: dit is dus echt je allerlaatste kans om je droomhuis aan de rand van Tilburg binnen te hengelen.

Tekst loopt door onder de fotogalerij.

Foto: BPD.
Foto: BPD.
Foto: BPD.
Foto: BPD.
Foto: BPD.

Eikenbosch

Berkel-Enschot megaduur? Dat valt dus reuze mee. De goedkoopste woningen staan te koop voor €310.000,- en dan heb je een prachtig nieuwbouwhuis dat bovendien klaar is voor de toekomst. Met deze woningen hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken: deze woningen zijn al zonder gasaansluiting gebouwd. Daar bespaar je dus ook nog eens een flinke som geld mee!

Laatste huizen

Als klap op de vuurpijl heb je alles wat je hartje begeert om de hoek. Van supermarkten tot sportfaciliteiten: je kunt ervoor naar Tilburg maar ook Berkel-Enschot heeft het allemaal. Bovendien is er een basisschool op loopafstand en schiet je zo de snelweg op. Benieuwd geworden? Neem dan heel snel een kijkje op de website en zorg dat jij een van de laatste huizen bemachtigt.

Lees ook:

eikenbosch

Wow! Deze nieuwbouw aan de rand van Tilburg staat nu te koop

Klinkt wonen in Berkel-Enschot als een ver-van-mijn-bed-show voor je? Dan zullen we jou eens wat ver...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BPD. Meer over BPD ontdekken?

BPD


IJsbaanpad 1 A, Amsterdam

adv.