Koopje! Deze 13 huizen kosten minder dan €150.000

Door Thijs Dingemans 14 november 2018

Het kopen van een woning hoeft niet altijd bakken met geld te kosten. Onze stad heeft een hoop geweldige huizen, die voor een hele fijne prijs te koop staan. Echt waar! Kijk maar eens naar dit lijstje van Tilburgse woningen die €150.000 of minder kosten. 

<< < Pagina 1 / 14 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zuid-Oosterstraat 15

Het bewijs dat we huizen hebben die wél betaalbaar zijn! Hier in de Zuid-Oosterstraat staat deze tussenwoning met twee slaapkamers te koop. Het huis heeft een woonkamer met doorloop naar de voorkamer. Achter ligt de keuken, bijkeuken en badkamer. Voor de echte klusjesmannen een ideaal huis! 

Van Hogendorpstraat 85

Ietsjes groter is dit huis in de Van Hogendorpstraat. De woning heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een achtertuin van 35 m². Ook hier moet nog wel wat geklust worden. 

Tobias Asserlaan 214

Hier in de Tobias Asserlaan heb je nóg een slaapkamer meer! Het hoekappartement ligt op de begane grond en heeft maar liefst vier slaapkamers. Dol op de buitenlucht én zon? Dan kun je ’s zomers heerlijk zonnen op de balkonnetjes op het zuiden en noorden. 

Papaverhof 23

Kijk, leven in de brouwerij! Hier in de Papaverhof spotten we deze tussenwoning met uitgebouwde woonkamer, tuin op het zuidoosten en vrijstaande berging. Verder zien we boven drie slaapkamers, een badkamer met apart toilet en zolder. En ja, die tuin van 44 m² is ook prettig, niet? 

Tobias Asserlaan 131

Nóg een appartement aan de Tobias Asserlaan dat te koop staat! Voor nummertje 131 betaal je €5000,- minder en je krijgt daar dan drie slaapkamers en een betegelde badkamer met ligbad voor terug. 

Professor Cobbenhagenlaan 194

Koopje gespot! Hier aan de Professor Cobbenhagenlaan staat dit vierkamerappartement op de zesde verdieping te koop. Je betaalt er €145.000 voor en krijgt dan twee slaapkamers, ruime woonkamer en balkon met fraai uitzicht. De woonoppervlakte is 75 m². 

Europalaan 585

Iets verderop, in de buurt van het Wandelbos, zien we dit appartement aan de Europalaan. De woning heeft twee slaapkamers, twee bergingen en een fraai uitzicht. 

Herstalsestraat 4 b

Foto: Funda.nl

Net nieuw op de markt is deze bovenwoning met twee kamers en één slaapkamer. En wat ziet het er cute uit: in de slaapkamer spotten we een douche en toilet. Voor €139.500 is deze leuke woning van jou. 

Trouwlaan 197

Wil je nóg goedkoper wonen? Dit appartement aan de Trouwlaan is €10.000 goedkoper. De woning heeft één slaapkamer en een woonoppervlakte van 50 m². 

Zuid-Oosterstraat 17 a

Foto: Funda.nl

Voor deze bovenwoning betaal je precies €100.000. Het knusse tweekamerappartement ligt op de eerste verdieping van het woonhuis en heeft een badkamer met tegelvloer, douchecabine, toilet en wastafel. Er is een slaapkamer en de zolder kan gebruikt worden als tweede slaapkamer. 

Hoefstraat 58 D

Zoek je een kleine woning voor jezelf? Dan staat hier aan de Hoefstraat een klein studiootje te koop. In het huis zijn nog zeven andere studio’s en je betaalt er €92.500 voor. 

Professor Kernkampstraat 37

Gaan we door met deze studio in de Professor Kernkampstraat. De woning heeft een woon/slaapkamer met open keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Sounds good? Dan betaal je €85.000.

Hoefstraat 60

Het minst betaal je op dit moment voor deze studio in de Hoefstraat. Voor €72.500 is deze woning met kunststof kozijnen van jou! Extra leuk: kun je meteen je buurman van nummertje 58 D (pagina 11) ontmoeten. 

Nog meer wonen:

Binnenkijken Bij

Binnenkijken bij Kees in zijn loft: ‘Het was nooit de bedoeling om hier te gaan wonen’

Echte lofts zijn er in Tilburg niet zoveel, maar Kees Oerlemans kan zeggen dat hij er in één woont. ...
lemmens makelaardij

Binnenkijken bij: zo voelen kijkers zich meteen thuis in jouw huis bij de verkoop

Hoe je je huis snel verkoopt in deze hectische verkooptijd? Door de juiste inrichting! Dat bewijst L...
huurprijzen tilburg

Huurprijzen blijven stijgen: dit betaal je gemiddeld in Tilburg

Is het einde van de stijgende huurprijzen al in zicht? Daar kunnen we kort over zijn: nope. Huurwebs...
van de water makelaars

5 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen

Ga jij je huis verkopen? Dan kun je ervoor kiezen om zelf de rol van makelaar op je te nemen. Maar h...
vormenrijk

Er wordt een nieuw woonwijkje aan de rand van het centrum gebouwd

De nieuwe woonwijk aan de rand van het centrum begint nu toch wel langzaam vorm te krijgen. Over een...
<< < Pagina 1 / 14 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.