Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huis verkopen? 10 redenen waarom je het best voor Van de Water Groep kunt kiezen

Aangeboden door Van de Water Makelaars 6 juni 2019

Heb jij plannen om te verhuizen en zoek je nu een goede makelaar om je huis te verkopen? Stop dan met zoeken, want wij weten welke makelaar zorgt voor de beste verkoop van jouw huis: Van de Water Groep. En wel hierom:

Bij Van de Water Groep staat kwaliteit hoog in het vaandel en de makelaars vinden het belangrijk dat de afspraken worden nagekomen. Gebeurt dat niet? Dan mag je ze op de vingers tikken! Daarnaast rekenen ze geen intrekkingskosten, werken ze tegen een scherpe courtage en, het allerbelangrijkste, ze vertegenwoordigen het laag- en middensegment. Iedere Tilburger kan zich dus melden bij de makelaar!

Om te weten waar je aan toe bent, werkt Van de Water Groep met tien herkenbare commitments. We zetten ze even voor je op een rij:

Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

Alle service onder één dak

Van de Water biedt een complete dienstverlening en het hele team (makelaars, binnendienst- en backofficemedewerkers) staat voor je klaar. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt dat je van het begin tot eind begeleidt bij de verkoop. Het allerbelangrijkste: de makelaar geeft je het beste advies en zorgt ervoor dat jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden wordt verkocht!

Heldere afspraken

Verrassingen? Daar doen ze niet aan bij Van de Water. Je weet vanaf dag één waar je aan toe bent en de afspraken worden altijd nagekomen.

De juiste prijs

Uiteráárd wil je zoveel mogelijk vangen voor je woning. Maar wat is jouw huis waard? En wat kun je het beste vragen? Lastige dingen om over na te denken. Gelukkig hoef je je daar niet druk om te maken: de makelaars van Van de Water helpen je bij het bepalen van de juiste vraagprijs. Ze bekijken de ligging van je woning en het afwerkingsniveau. Ook kijken ze naar de buurt en alle andere aspecten die erbij komen kijken. Als alles tot in de details is bekeken, wordt een realistische vraagprijs vastgesteld.

Het Van de Water presentatiepakket

Je wil natuurlijk dat mensen die je woning bekijken via Funda of de website van Van de Water Groep, getriggerd worden om te bezichtigen. Om een goed beeld van je huis te geven, werken ze met een breed presentatiepakket. Er wordt een uitgebreide fotoreportage gemaakt, die ook gebruikt wordt in de papieren brochure. Ook zorgen ze voor professionele 2D en 3D plattegronden, 360° foto’s en een videotour. Op die manier krijgt de potentiële koper een nog betere inkijk. De uitgebreide presentatie wordt op zowel Funda als de website van Van de Water gedeeld.

Aandacht voor jouw woning

Is dat alles? Zéker niet! Van de Water doet z’n stinkende best om jouw woning goed onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt via de eigen social mediakanalen en er wordt een mailing verstuurd naar woningzoekenden. Daarnaast benadert de makelaar ook het eigen netwerk en er wordt regelmatig een Open Huis gehouden. Uiteráárd komt er ook een opvallend ‘te koop’-bord (of -poster) in de tuin.

Alle tijd voor jouw woning

Reken maar dat er alle tijd en aandacht in jouw huis wordt gestoken! Van de Water bezichtigt zes dagen in de week en als potentiële kopers graag buiten de kantooruren langskomen, dan is de makelaar er ook. Vanzelfsprekend staan ze altijd ruim op tijd op de stoep.

Altijd op de hoogte

Van de Water blijft je informeren over de stand van zaken. Na een bezichtiging bellen ze je binnen één dag om te laten weten hoe het ging. Natuurlijk bellen ze ook de kandidaten na die jouw huis hebben bezocht. Er wordt dan besproken of er interesse is en ook de mensen die een brochure aanvragen, bellen ze na. Uiteraard krijg je elke week ook informatie over de Funda-statistieken; zo weet je hoe goed jouw huis wordt bekeken.

Een bod op jouw woning

Spannend! Er is een bod uitgebracht op jouw huis. En nu? Maak je over de onderhandelingen maar geen zorgen, want die gaat Van de Water voor je doen. Ze gaan met de kandidaat in gesprek en zorgen voor de beste prijs, voorwaarden en datum van overdracht. Natuurlijk gebeurt dit in overleg met jou als verkoper.

Financiële zekerheid

Is je huis verkocht? Dan helpt Van de Water je graag met de volgende woning, ook op financieel gebied. Er zijn hypotheekadviseurs in huis die jou kunnen helpen met alle geldzaken. Het intakegesprek is gratis!

Als je woning verkocht is

Proficiat! Je hebt je huis verkocht. Ook wanneer de koop gesloten is, kun je op Van de Water blijven rekenen. Ze zorgen voor de totale afwikkeling en communicatie tussen jou, de koper en notaris. Hier het bewijs: alle service zit écht onder één dak!

Direct contact met een makelaar?

Wil je met gemak en in alle rust jouw huis verkopen? Iemand die alles voor jou regelt gedurende het gehele verkooptraject? Dan kun je het best een van de makelaars van Van de Water Groep inschakelen. Klik hier om contact met ze op te nemen.

Lees ook:

van de water makelaars

5 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen

Ga jij je huis verkopen? Dan kun je ervoor kiezen om zelf de rol van makelaar op je te nemen. Maar h...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Makelaars. Meer over Van de Water Makelaars ontdekken?

Van de Water Makelaars makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Bredaseweg 368, Tilburg

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.